Так і не засуджена Неля Штєпа продовжує злоститися в Мережі - ЗМІ

Колишню градоначальницю Слов'янська відвідують маячні бачення газу та мародерів.

Відома Неля Штепа, діяльність якої у 2014 році досі так і не спромоглось оцінити українське правосуддя, вирішила нагадати про себе у прифронтовому Слов'янську.

Як повідомляє видання "Новости Краматорска", вчора ввечері вона написала доволі гучний пост у себе на сторінці у фкйсбук. Там вона стверджувала про те, що начебто, газопостачання є на Дружківському хлібокомбінаті, який продовжує випікати хліб та можливо підключити газ від НКМЗ. А також лякала населення мародерами, причому, зважаючи на все, мала при цьому на увазі українських військовослужбовців.

step1

"Для підтвердження або спростування цих тверджень колишньої очільниці Слов’янська, "НК" не тільки мала розмову з керівництвом вказаних підприємств, а й одне з них відвідало особисто. Результати відвідування та коментарі керівництва підприємств читайте нижче.

Коментар стосовно ситуації з газом надав голова правлінні АТ Донецькоблгаз Вадим Батій.

«Нічого нового я Вам не скажу. Можу тільки повідомити, що Неля Штепа, м’яко кажучи, вводить в оману мешканців Слов’янської громади. Наше підприємство вже багато разів повідомляло про те, що на Шабелінському родовищі бойовики перебили трубу високого тиску.

Донецька область продовжувала отримувати газ з Луганської області, але його там перекрили. В результаті чого, Донецька область залишилась без газу та буде залишатись до тих пір, поки українська армія не віджене ворога. Наголошую на тому що, співробітники нашого підприємства готові виїхати та допомогти оператору ліквідувати пошкодження газогону. Але, для цього потрібна безпекова складова. Ви же розумієте, що для заміни труби потрібно задіяти велику кількість людської сили та спеціальні транспортні засоби. Ризикувати людськими життями ніхто не буде.

Багато чую розмов про те, що начебто, є можливість подати газ з Дніпропетровської області. Така можливість є-тільки теоретично. На практиці все виглядає інакше. Наше підприємство приймало участь в обговоренні варіантів для відновлення газопостачання Донецької області, у томи числі, й з Дніпропетровської області. Але, той газопровід до якого можливо підключитись має середній тиск. Скажімо так, якщо труба по технічним характеристикам здатна прокачати 500 тис. куб. м. на день, то ти ніяк не зможеш зробити так, щоб вона качала один мільйон кубічних метрів газу. Плюсом до цього додайте те, що потрібно будувати нову гілку газопостачання на Донецьку область. Якщо навіть уявити, що роботи розпочати зараз (підготовка, проектна документація та таке інше), то тільки навесні почне будуватись.

Для того щоб допомогти людям пережити зимовий період, співробітниками АТ «Донецькоблгаз» вже було вироблено та роздано 480 так званих печей-буржуйок. Ще співробітники підприємства зможуть виробити біля 500 штук.  

step2

Стосовно підключення до НКМЗ, то це ще одна маячня. Я звісно не можу коментувати за підприємство, але мені стовідсотково відомо про те, що завод купляв газ у нас. Відносно Дружківського хлібокомбінату, вони користувались газом ще на протязі двох тижнів, а вірніше залишками газу, який залишився у газотранспортній системі. Зараз на підприємстві відсутнє газопостачання, як й по всій області»,-розповів Вадим Володимирович.  

Редакція інтернет-видання «Новини Краматорська» зв’язалась з директором Дружківського хлібозаводу Андрієм Кошельовим, а потім й вирушила на саме підприємство, щоб на власні очі побачити, як відбувається виробництво хліба та чи дійсно керівництво підприємства не приховало десь там у себе газ.

step4

З дозволу Андрія Олександровича були зроблені декілька фотографій печей, на яких власне й відбувається випікання хліба на даний час для мешканців Дружківки, Краматорьска та інших міст Донецької області. Відважні та сміливі працівники Дружківського хлібокомбінату працюють не дивлячись на постійні обстріли.

step5

Андрій Кошельов повідомив журналісту видання «Новини Краматорська» про те, що на даний час газ на підприємстві відсутній. –«Його (газу) й не може бути у нас. Ви самі бачите це на власні очі. Виробництво хліба відбувається на електричних ротаційних печах та старих (часів СРСР) подових електричних печах»,-розповів директор Дружківського хлібозаводу Андрій Кошельов.

За коментарем стосовно підключення газу від Новокраматорського машинобудівного заводу редакція звернулась до заступника директора НКМЗ по технічному будуванню Сергію Удоденко.

Сергій Вікторович був здивований інформацією про те, що, начебто, є якась можливість підключити газопостачання від НКМЗ. –«Нажаль, такої можливості немає. Ми, як й інші підприємства та мешканці міста Краматорська та Донецької області не отримуємо газ по причині пошкодженні газопроводу. Якихось свердловин, запасів, сховищ та іншого на підприємстві немає. Із-за відсутності газопостачання, ми наданий час «консервуємо» підприємство, бо опалення приміщень не буде»,-повідомив Сергій Удоденко".

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.