Офіційно: АТБ тимчасово припиняє діяльність магазинів у Донецькій області

На початок повномасштабної військової агресії, у Донецькій області працювало 57 магазинів торговельної мережі.

У зв’язку із стрімким загостренням військової ситуації у Донецькій області, компанія «АТБ-маркет» тимчасово призупиняє діяльність магазинів торговельної мережі «АТБ» у регіоні.

Про це повідомляє сайт торгівельної мережі.

"Таке рішення обумовлене високими ризиками небезпеки життю та здоров’ю відвідувачів та співробітників магазинів, суттєвими труднощами з безперебійним постачанням продуктів харчування та товарів першої необхідності, а також введенням у області особливого режиму руху транспорту на час дії воєнного стану, - йдеться у повідомленні.

На початок повномасштабної військової агресії у Донецькій області працювало 57 магазинів торговельної мережі «АТБ». За час воєнних дій компанія була вимушена закрити 53 магазинів, з них 28 були пошкоджені під час ракетних та артилерійських обстрілів.

За період окупації регіону, агресором було захоплено та привласнено 24 магазинів торговельної мережі «АТБ». На їх базі відкриті російські аналоги мереж «Мера», «Ситий маркет» , «ТМ Маркет» та інші.

Останнім часом, у Донецькій області працювало 4 магазина торговельної мережі «АТБ»: у Покровську, Селидовому, Добропіллі та Новогродівці".

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.