У Святогірську через ворожий обстріл поранені шестеро людей

Росіяни били по цивільних об’єктах по всій лінії фронту від Великої Новосілки до Святогірська.

У Святогірську внаслідок влучання ворожого снаряду у багатоповерхівку поранення дістали шестеро людей, також поранена одна людина у Красногорівці. Про це повідомив у Facebook начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

“Цієї ночі росіяни били по цивільних об’єктах по всій лінії фронту від Великої Новосілки до Святогірська. У Краматорському районі найбільше постраждала Святогірська громада. У Святогірську снаряд влучив у багатоповерховий будинок – поранено 6 людей. Також 2 приватні будинки пошкоджено у Хрестищі – там без жертв”, - зазначив Кириленко.

dom svyat

За інформацією очільника ОВА, “пізно ввечері росіяни знову влучили у Красногорівську опорну школу. Вночі відбувся ще один обстріл міста – поранено 1 людину”.

“У Великоновосілківській громаді росіяни вдарили із ЗРК С-300 по Андріївці – пошкодили три будинки та місцеву школу, без постраждалих”, - поінформував він.

Також, за словами Кириленка, “вночі були поодинокі прильоти по старій та центральній частинах Авдіївки, на ранок – масований артобстріл центру міста. За попередньою інформацією, постраждалих немає. У Бахмутському районі росіяни стріляли касетними снарядами по Часовоярській громаді – без постраждалих”.

Кириленко нагадав, що “вся Донеччина – це зона бойових дій. Залишатися тут небезпечно!”. “Евакуюйтесь вчасно”, - закликав очільник ОВА.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.