В ОРДЛО намалювали результати «референдумів»

Очевидний ідіотизм зашкалює.

Угруповання «ДНР» оголосило результати псевдореферендуму.

Як повідомляє «ЦВК ДНР», за результатами опрацювання 100% протоколів «дільничних комісій», за входження підконтрольної «ДНР» до складу Росії нібито проголосували 2 116 800 осіб (99,23), проти — 4938.

Як стверджується, явка становила 97,51%.

Глава «ДНР» Денис Пушилін заявив, що «готується в дорогу» для підписання угоди про «входження» до складу РФ.

В угрупованні «ЛНР» підбили підсумки «референдуму».

Так звана «ЦВК ЛНР» запевняє, що опрацьовано 100% «протоколів» «дільничних виборчих комісій». За результатами за входження до складу Росії нібито проголосували 98,42% (1636302 особи), проти проголосували 16555 осіб.

Слід зазначити, що причина "рекордних" цифр на псевдореферендумах – порожні бюлетені. У мережі з'явилися світлини, як окупанти рахують голоси. На фото чимало порожніх бюлетенів, в яких ніхто не висловлював підтримку "референдуму". Та окупанти сприймають такі бюлетені як ствердну відповідь.

ref2

Псевдореферендуми на окупованих Росією територіях Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей проходили з 23 по 27 вересня. Україна та країни Заходу називають голосування фарсом.

Президент Володимир Зеленський заявив, що якщо Росія визнає результати «референдумів», то йому більше нема про що розмовляти з президентом РФ Володимиром Путіним.

ноземні країни, зокрема США та інші країни «Великої сімки», країни Європи, Казахстан і Сербія, оголосили, що не визнаватимуть «результати» псевдореферендумів.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.