Хлопчика, який постраждав від обстрілу Слов’янська, хочуть взяти під опіку три родини

Внаслідок  обстрілу 10 жовтня, 12-річний хлопчик. залишився  без сім’ї.

Начальник Слов’янської МВА прокоментував трагічні події 10 жовтня, внаслідок яких без сім’ї залишився 12-річний хлопчик. За словами очільника громади, його доля викликала гарячу участь місцевих жителів.

Руслан приїхав до Слов'янська у 2015 році разом із сестрою. На той момент вони вже не мали батьків. Про 5-річного брата дбала 19-річна сестра.

Вчора російський снаряд зробив хлопчика сиротою вдруге. Пряме влучення обірвало життя Катерини, її чоловіка Олексія та його мами, Олени Володимирівни. Дитину винесло за межі будинку вибуховою хвилею.

«Якби вони вижили, ми б їхали «швидкою» всі разом. А я там був один», - так відповів хлопчик на запитання психолога про те, чи усвідомлює він, що сталося.

Наразі дитина перебуває у клінічній лікарні. Її фізичний стан побоювань у лікарів не викликає. Хлопчик забезпечений усім необхідним.

«На сьогоднішній день три родини виявили бажання взяти його під опіку. Велика дяка за добре серце всім, хто відгукнувся. Але наразі головне – емоційний стан дитини. Вона має відійти від пережитого шоку. Лише після цього буде ухвалено остаточне рішення щодо її подальшої долі, - зазначив Вадим Лях. - Розумію, що ця історія викликала суспільний резонанс. Тому інформуватиму мешканців про розвиток подій». 

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.