У Бахмуті впіймали коригувальника ворожого вогню

Для комунікації з окупантами агент використовував заздалегідь відпрацьований анонімний канал одного з месенджерів.

Співробітники СБУ провели спецоперацію в Донецькій області, за підсумками якої було встановлено та затримано російського агента, який проводив розвідувально-підривну діяльність у регіоні. Про це повідомляється на сайті спецслужби зранку у понеділок, 31 жовтня.

"Зловмисник коригував ракетно-артилерійські обстріли по інфраструктурі Бахмута, а потім передавав окупантам інформацію про їхні "результати". Також він інформував загарбників про стан об'єктів критичної інфраструктури та внутрішню обстановку в місті після повітряних ударів ворога", - йдеться у повідомленні.

ba kor2

ba kor3

Крім того, зловмисник об'їжджав територію району для прихованого спостереження за місцями тимчасового розташування та маршрутами переміщення підрозділів ЗСУ.

ba kor4

ba kor5

Зібрані розвіддані він передавав своєму російському "координатору". Ним виявився представник спецслужб країни-агресора, особу якого вдалося ідентифікувати.

Для комунікації з окупантами агент використовував заздалегідь відпрацьований анонімний канал одного з месенджерів. Розвідувальну інформацію переправляв у вигляді медіафайлів із детальним описом об'єктів та місцевості, де вони розташовані.

Під час затримання зловмисника у нього виявлено мобільний телефон із підтвердженнями прихованої передачі закритої інформації до Росії.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.