Знищено партію вибухонебезпечних предметів, знайдених у лісах Лиманщини

Відвідування лісів поки що заборонено.

Триває розмінування лісів навколо міста Лиман представниками Збройних Сил України, Державної служби з надзвичайних ситуацій та державної лісової охорони. Внаслідок збройної агресії Російської Федерації, більше 27 тисяч гектарів лісів підприємства було засмічено вибухонебезпечними предметами, що створює загрозу для мешканців міста та ускладнює роботу лісівників. З часу деокупації, було розміновано 53 гектари лісу.

Про це повідомляє у Facebook ДП "Лиманський лісгосп".

Так, воїни ЗС України провели ліквідацію вибухонебезпечних предметів, зокрема п'яти протитанкових мін, заряду ракети від РСЗВ "Смерч" та міни-розтяжки, які були виявлені в Лиманському лісництві 6-8 березня.

lis2

Проведення розмінування дозволить повернути територію до стану, який був до збройної агресії, та створити безпечні умови для мешканців та відвідувачів.

"Однак, до завершення робіт, відвідування лісів є забороненим, - йдеться у повідомленні. - Якщо ви помітили вибухонебезпечні або підозрілі предмети у лісі, негайно повідомте ДСНС або представника державної лісової охорони. Від цього залежить ваша та інших людей безпека.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.