Краматорськ зібрав майстрів пляжного волейболу з 12 регіонів України

Кращі пари визначаться 12 серпня.

10 серпня в Краматорську в міському парку культури і відпочинку «Сад Бернацького» відбулося урочисте відкриття туру «4 зірки» чемпіонату України з волейболу пляжного серед чоловічих та жіночих команд.

Три сучасні спеціалізовані майданчики зібрали спортсменок з Бахмута, Дніпра, Запоріжжя, Києва, Краматорська, Кривого Рогу, Миколаєва, Покровська, Харкова та спортсменів з Бахмута, Біловодська, Білої Церкви, Вугледару, Запоріжжя, Києва, Краматорська, Кременчука, Кропивницького, Мангуша, Покровська, Полтави, Сум, Харкова, Херсона.

Зі стартом змагань, що вперше приймає Краматорськ, волейболістів та вболівальників привітали директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації, перший заступник голови Відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області Володимир Мицик, секретар Краматорської міської ради Денис Ошурко, начальник управління з гуманітарних питань міськради Андрій Гореславець, президент федерації волейболу Донецької області Геннадій Мормитко, голова «Союзу десантників» Донецької області Сергій Власенко.

vol1

— Висловлюю учасникам туру чемпіонату України щирі вітання і подяку за те, що прийняли пропозицію приїхати в Краматорськ. Вдячний федерації волейболу Донецької області, керівництву міської ради, які доклали максимум зусиль задля створення комфортних умов. Сподіваюсь, перебування в цьому місті залишить у гостей добрі спогади, а спортмайданчик і надалі буде використовуватися як одна з основних арен для проведення всеукраїнських змагань. Бажаю перемоги найсильнішим! – сказав у зверненні до спортсменів Володимир Мицик.

Тур чемпіонату України в Краматорську проходитиме три дні, кращі пари визначаться 12 серпня. Початок ігор у суботу та неділю – о 09:00.

vol2

Відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.