Інфрачервоні обігрівачі і оливний радіатор: особливості вибору

З настанням холодів кожен замислюється про те, як обігріти своє приміщення.

Добре, якщо є можливість провести централізоване опалення, що дасть змогу рівномірно і на постійній основі здійснювати обігрів приміщення. Якщо такої можливості немає, тоді варто придбати обігрівач. Ця продукція на ринку представлена в широкому асортименті.

Чим привабливі інфрачервоні обігрівачі

rad1

Сьогодні значним попитом користуються інфрачервоні обігрівачі, придбати які можна на вигідних для себе умовах, попередньо обравши оптимальну модель залежно від особливостей вашого приміщення. Такі пристрої вигідно відрізняються від інших обігрівальних приладів, зокрема тим, що їх випромінювання не поглинається повітрям, не висушує його, не спалює кисень. Вони мають широкий спектр застосування. Наприклад, використовуються для обігріву промислових та складських приміщень, торгово-промислових об'єктів, житлових приміщень.

Широкий модельний ряд пристроїв дає змогу підібрати модель з найбільш підходящими параметрами та експлуатаційними характеристиками, включаючи потужність, площу обслуговування, тип, різновид нагрівального елементу, призначення, випромінювання. Це стосується и тих випадків, якщо ви вирішили придбати оливний радіатор. Цей товар ми розглянемо пізніше.

Залежно від типу монтажу серед інфрачервоних обігрівачів виділяють:

  • підвісний, який кріпиться до стелі, не займає зайвої площі;
  • настінний, який є більш компактним;
  • підлоговий, який найбільш зручний завдяки його мобільності.

Обираючи обігрівач, в першу чергу проаналізуйте, для яких цілей він буде використовуватись, де ви плануєте його розмістити. Лише тоді підбирайте інші важливі параметри.

Основні характеристики оливних радіаторів

rad2

Не менш популярним сьогодні став оливний радіатор, який має гарні експлуатаційні показники. Такий обігрівач має вигляд звичайного радіатора, всередині якого розміщується ТЕН та спеціальна олива. Він зазвичай підключається до електричної розетки. Під час роботи обігрівача тепло розповсюджується всередині пристрою по всій площі корпусу, а потім уже від корпусу передається у навколишнє повітря.

Оливні радіатори відрізняються від інших обігрівальних пристроїв наступними показниками:

  • вони безпечні в експлуатації;
  • працюють безшумно;
  • мають тривалий експлуатаційний термін;
  • дозволяють зберегти необхідний рівень вологості;
  • відрізняються компактними розмірами;
  • відносно недорогі.

Придбати будь-який обігрівач, який дозволить вам вирішити проблему опалення приміщення в холодну пору року, можна на сайті інтернет-магазину. При необхідності можна проконсультуватися з досвідченими фахівцями. Вони допоможуть вам підібрати найбільш оптимальну модель.

* реклама

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.