Спіральні конвеєри: основні різновиди та переваги

Спіральні конвеєри: основні різновиди та переваги

Спіральні конвеєри широко використовуються на сучасних складах для транспортування вантажів між різними ярусами.

Вони являють собою вертикальні транспортери. Дають змогу ефективно об'єднувати потоки, які надходять із різних рівнів, а також акумулювати товари з метою їхньої подальшої обробки. У цій статті ми розберемося з тим, які саме бувають спіральні моделі та в чому полягають їхні основні переваги.

Різновиди конвеєрів

Якщо ви хочете придбати якісні спіральні транспортери, то вам варто звернутися в компанію Kapelou. Вона займається виготовленням та продажем спеціалізованого обладнання для складів, а також його подальшим обслуговуванням і ремонтом. В асортименті компанії представлені такі різновиди спіральних конвеєрів:

  1. SV. Це універсальна модель, яка може працювати з різними видами вантажів. Ідеально підходить для середніх та великих логістичних центрів.
  2. SVe. Застосовується для роботи з великогабаритними товарами, оскільки має ширшу транспортну стрічку.
  3. SVo. Підходить для переміщення однорідних товарів, що мають жорстке упакування.
  4. SVs. Має відносно невеликі транспортувальні стрічки, тому використовується для роботи з негабаритними товарами. Кількість стрічок може варіюватися від 1 до 6.

Також в асортименті Kapelou представлена модель AccuVeyor. Вона використовується як накопичувач товарів на невеликій площі з метою подальшої швидкої обробки.

656d9be3680ba.webp

Ключові переваги спіральних конвеєрів

Подібні транспортери мають низку ключових особливостей. З основних плюсів можна виділити:

  1. Високу продуктивність. Сучасні моделі можуть обробляти до 3000 одиниць продукції на годину.
  2. Можливість інтеграції з іншим обладнанням. Зазвичай спіральні моделі об'єднують з іншими видами конвеєрів, що дає змогу створювати лінії складної форми, необхідні для переміщення товарів між зонами логістичного центру.
  3. Компактні розміри. Спіральний транспортер можна встановити навіть в обмеженому просторі, що значно розширює сфери його застосування.
  4. Високий рівень надійності. Подібне обладнання при правильному догляді може працювати десятиліттями.

Завдяки цим якостям спіральні конвеєри дають змогу значно підвищити ефективність роботи логістичних центрів. Їх використання особливо актуальне за умови великих обсягів оброблюваних вантажів та багатоярусного зберігання.

Щоб підібрати оптимальну модель конвеєрів для наявних завдань, вам варто звернутися в компанію Kapelou. У ній ви зможете отримати детальні консультації з будь-яких питань. Також компанія пропонує послуги з монтажу стелажів, модернізації наявного обладнання, підвищення продуктивності роботи логістичних центрів тощо.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.