“Українські військові – найкращі”

Американська журналістка, яку “зґвалтували” на фронті, зробила термінову заяву.

Журналістка інформаційного агенства POLARIS , що у США, Дженніфер Туеру Блатті зробила термінову заяву через повідомлення російських бойовиків про те, що її нібито зґвалтували військові ЗСУ.

Про це вона написала у Facebook

Брехливу інформацію 16 травня розповсюдила «народна міліція ЛНР». Повідомлялося, що Дженніфер нібито «провела барвисту фотосесію в лісовому масиві Станично-Луганського району з військовослужбовцями розвідроти 25 бригади ЗСУ», після чого солдати її обпоїли, дочекалися втрати свідомості і згвалтували. Також там уточнили, що «планується інсценування її загибелі в результаті мінометного обстрілу або детонації мінно-вибухового пристрою» і закликали «не допустити загибель американської дівчини».

Дженніфер Туеру Блатті зазначила, що вона вже тривалий час не відвідувала зону бойових дій на окупованому Донбасі. Повідомлення бойовиків вона назвала відвертим фейком.

“А всі українські солдати, з якими я працювала, — найкращі військові”, — написала Блатті.

Фотокореспондентка також зауважила, що через мовний бар’єр, вона не може прочитати усі ті нісенітниці, які поширюють російські ЗМІ. Американка при цьому похвалила Україну за те, що влада заборонила доступ до пропагандистських каналів та сайтів. 

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.