Як правильно вибрати телевізійний кабель

Призначення телевізійного кабелю пояснювати, звичайно, не варто. Сьогодні з малих років всі звикли, що цифрове та супутникове телебачення є невід'ємною частиною нашого життя. Проте значення правильно підібраного кабелю для телевізора багато хто недооцінює.

Хоча нерідко трапляється, коли, підключаючи знову придбаний телевізор або переходячи з аналогового мовлення на цифру, споживач стикається з погіршенням якості картинки або зовсім з неможливістю знайти той чи інший телевізійний канал. Однією з базових причин може бути невідповідність старого кабелю телевізійного сучасному відео обладнанню.

Кілька даних, щоб купити телевізійний кабель без помилок

Асортимент моделей телевізійного кабелю досить великий, що навіть ось такий каталог спеціалізованої продукції, упорядкований і логічний, як на ресурсі AmperOk.com.ua, може спочатку оглушити величезним вибором.
Тому перше, що треба неодмінно зробити - це визначити основні вступні дані для того, щоб орієнтуватися в численному товарному асортименті цієї продукції. Необхідно відповісти для себе на наступні питання:

  • який тип телевізійного сигналу;
  • скільки і які телевізори будуть підключені;
  • яка загальна протяжність системи (враховуємо, що кабель є відрізною продукцією і обміну або поверненню не підлягає);
  • що приймає джерело сигналу - загальна антена, тарілка або інше.

Технологічно весь внутрішній устрій кабельної продукції для передачі телевізійного сигналу - коаксіального кабелю - вироблено за одним й тим самим принципом. Відмінність полягає в матеріалі, геометричних розмірах і функціональності. Про це детально можна почитати і вибрати правильну товарну одиницю на спеціалізованому ресурсі інтернет-магазину АмперОК.

Активно впливає на технічні параметри коаксіального кабелю, безумовно, формат телемовлення, предявляючи вимоги щодо використання з опором більше 75 Ом. Але і інші показники не можна не враховувати, вибираючи продукцію:

  • Матеріал зовнішньої ізоляційної обмотки. Найчастіше зовнішню обмотку виробляють з ПВХ (полівінілхлориду) або з ПЕ (поліетилену). Закономірно те, що чим товща захисна оболонка, тим краще для тривалої експлуатації кабельної продукції. При плануванні інженерної схеми необхідно враховувати наявність різних згинів і поворотів, що неприйнятно для утолщенного кабелю.
  • Наявність подвійного екрануючого шару.
  • Телевізійний кабель ціна і її залежність від бренду виробника.
  • Технічні параметри центральної жили.

Електротехнічна продукція, як правило, купується в великому обсязі при проведенні масштабних ремонтних робіт, таких як заміна системи слаботочної в будинках і квартирах. Тому логічно зробити вигідну покупку на сайті компанії, що пропонує той же телевізійний кабель оптом для всіх категорій покупців: фізичних осіб і підприємств.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.