Голки для швейних машин від "Велес-Шоп"

Необхідною деталлю будь швейної машинки є голка. Без цього невеликого сталевого аксесуара неможливий процес шиття.

Структурно елементпредставлений:

  • колбою, за допомогою якої проводиться закріплення пристрою в голкотримач;
  • лезом;
  • вістрям, що проколює тканину або інший матеріал. На закінчення розташовується вушко з отвором, куди заправляється нитку.

Сам процес шиття передбачає наявність відчутної навантаження на цей елемент робочої конструкції. Саме тому, правильний вибір швейної голки є запорукою якісно проведеної роботи. До уваги береться якість комплектуючих, а також співвідношення товщини голки і нитки до товщини тканини. Крім цього, враховується форма, розмір, заточка, вид вушка, що впливає на силу проколу, що отримується отвір і якість освіти стібків. 

Швейні аксесуари мають певну маркування, де товщина визначається її номером. Додатково дана продукція виготовляється з різними видами вістря. Таким чином, саме форма вістря визначає, з яким матеріалом може взаємодіяти ця невелика помічниця.

Особливості машинних голок:

  • Вістря, в залежності від використовуваного матеріалу, може бути круглої, овальної, трикутної, клиноподібної, квадратної форми, у вигляді ромба і т.д.
  • Обробка здебільшого матерії проводиться стандартними виробами з тонким кінчиком, а ось для трикотажу потрібно злегка закруглений кінець, щоб голка не рвався тканину при роботі.
  • Одяг зі шкіри обробляється комплектуючими з ріжучої кромкою і наявністю бічних канавок, що допомагає не тільки не псувати дороге сировину, а й запобігти обрив нитки при роботі з дуже щільними виробами.

Цікаво знати: промислові швейні машини (перейти), маючи велику швидкість обертів, при обробці дуже щільних тканин з покриттями, просоченням, синтетичними волокнами в структурі і шкірою, можуть призводити до перегрівання голки. Перегрів призводить до налипання на ній оплавлених частинок, що істотно впливає на якість строчки, зменшує міцність і призводить до частих обривів ниток. Щоб цього не відбувалося, професійні агрегати часто оснащуються системами повітряного охолодження, коли на аксесуар постійно подається потік прохолодного повітря.

Деякі виробники випускають дорогі вироби з покриттям з кераміки або алмазним напиленням.

Звертайтеся в наш швейний магазин Веллес-Шоп за якісними комплектуючими. Ми пропонуємо Вам хороший вибір, постійна наявність товарів і оптимальні ціни. Телефонуйте!

* реклама

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.