Микита Ізмайлов розповів про свій шлях в інвестуванні

Микита Ізмайлов розповів про свій шлях в інвестуванні

Никита Измайлов Евгениевич у 2012 році, був співробітників Parimatch. Він спробував себе як акціонер. Незабаром йому вдалося заробити свій перший мільйон. Тепер він має свій перший інвестиційний фонд.

Портфель пропонує користуватися мобільним банкінгом. Для людей, які цікавляться спортом, активним життям, Askuad – це нова екологічна платіжна система, яка використовує технологію Corezoid. У процесі створення фахівці використали інші фінтех-стартапи. Микита володіє компанією Easy Food. Він виготовляє органічні напої. Наприклад, комбу та тибік.

Нещодавно фахівці YouTube поспілкувалися з Микитою. Тема була присвячена інформаційному бізнесу, точка G. Він відповів на кілька завдань.

Наприклад, ми дізналися, що йому довелося вирішувати, обіймаючи посаду CIO в Parimatch. Він відповів на запитання, як вплинули великі гроші на його життя. Запитали, чому спортивний банк вимагає інвестицій у свій розвиток на понад 10 мільйонів доларів більше, ніж очікувалося.

Як йому вдалося заробити перші гроші

Микита Ізмайлов вважає, що реалізація пластикових вікон – це основна робота. Він вивчав банківську справу у Сумах. Потім почав створювати мережу дистрибуції. Батьки позичили йому трохи грошей. Вона зібрала кілька рекламних щитів і надрукувала плакати. Спочатку він пропонував дізнатися про ціну вікна для схожих. Потім клієнти могли користуватися послугами замірника.

Почата справа виявилася дуже прибутковою. За виконання роботи студенти отримували мізерні гроші. Але прибуток становив 10 відсотків від замовлення.

Пізніше стала виходити студентська газета "Сумка". У продажу було сто екземплярів. Для того, щоб проект окупився, у ньому була розміщена реклама. Незабаром стало ясно, що великих грошей це не дасть.

Микита почав шукати тимчасову роботу. Вона почала продавати меблі. Мені довелося їздити на метро. Він навчався на бухгалтера. За півроку зміг стати аудитором КМГ. Після цього він став супервайзером.

Про роботу в компанії Parimatch

Незабаром Микита познайомився із Сергієм Портновим. Він працював співзасновником компанії Parimatch. Їхнє знайомство відбулося завдяки Іллі Страху. Ілля є акціонером компанії. Микита тоді ще нічого не знав про Parimatch. Сергій зміг переконатися, що розвивати бізнес усередині компанії цікавіше, ніж перевіряти чужий бізнес.

Спершу запропонували посаду фінансового директора. Микиті і тепер хочеться запитати себе, чому він погодився. Різниця в грошах була не дуже великою, всього п'ятсот. Можливо, це сталося через злагоджену з командним складом. Була ідея, що ці люди допоможуть досягти великих успіхів.

У Parimatch юридична структура утворилася на порожньому місці. Деякий час існувало лише одне ТОВ. Він мав абсолютно відкритий статус. Завдання полягало в тому, щоб розібратися у методології, алгоритмах, ліцензійних зобов'язаннях.

Виявилося, що потрібна онлайн-оплата. Тепер користувачі можуть комфортно робити ставки. Вони отримують виграші через касу та сайт.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.