Франківські суші для гостей з Краматорська.

Франківські суші для гостей з Краматорська

Good Sushi & Pizza – це мережа закладів приготування та доставки їжі. Вони знаходяться в Івано-Франківську і спеціалізуються на приготуванні різноманітних видів суші та піци.

Доставка їжі додому дозволяє зекономити час і сили, завдяки їй можна насолоджуватися улюбленими блюдами в зоні комфорту. Ми доставляємо страви додому або в офіс, будь-де за вказаною адресою в межах міста й найближчих населених пунктів.

Наші послуги цікавлять не тільки мешканців Івано-Франківська, але й гостей, зокрема вимушених переселенців із прифронтових міст, таких як Краматорськ. Враховуючи не просту ситуацію в якій опинилися громадяни України, зокрема краматорчани, ми притримуємося лояльної цінової політики. Наші заклади пропонують широкий спектр страв по доступній і навіть акційній ціні.

У нас діє акція, яка дозволяє зекономити, якщо замовляти зразу декілька сетів суші. Окрім того в межах міста діє безплатна доставка, якщо сума замовлення складає 200 грн і більше. Також відбувається доставка в найближчі населені пункти при замовлені на суму від 300 грн, проте вона не буде безкоштовною.

Меню ГУД СУШІ пропонує широкий перелік страв азійської і італійською кухні. Ми спеціалізуємося на створенні неймовірно смачних ролів і піци. Для приготування використовуються традиційні та популярні рецепти, тому тут Ви неодмінно зможете скуштувати свій улюблений вид ролів.

На територій Івано-Франківська діє два заклади, обладнаних сучасними кухнями, в яких працюють досвідчені поварі та професійні сушисти, здатні втілити в життя справжні витвори кулінарного мистецтва. З цією метою вони використовують лише свіжі, якісні і екологічно чисті продукти. Інгредієнти проходять обов’язкову перевірку, адже ми дотримуємося усіх санітарних норм, а персонал закладів вакцинований від COVID-19.

Ми гарантуємо неперевершені смакові якості своїх ролів, вони не тільки смачні, але й поживні, тому неодмінно будуть корисними. Їхня доставка здійснюється максимально оперативно, за допомогою скутерів і транспортування в спеціальних термобоксах. Тому Ваша їжа завжди буде свіжою і гарячою. Наші заклади також працюють на виніс, вони знаходяться за адресами: вул. Грюнвальдська, 10 і Сорохтея, 41А.

Щоб зробити онлайн замовлення не виходячи з дому, завітайте на наш офіційний сайт: https://www.goodsushi.if.ua/

Усього Вам смачного, бережіть себе і не губіть віру в краще майбутнє, ми обов’язково переможемо!

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.