Розпочато розслідування за фактом вибухів на виставці у Чернігові

Триває огляд місця події, допит свідків, вилучення зброї та боєприпасів, вирішується питання про затримання причетних до злочину осіб.

Розпочато розслідування за фактом поранення дітей у Чернігові на виставці зброї. Про це повідомляє Офіс генпрокурора України.

"3 вересня 2022 року у Чернігові під час проведення виставки зброї військовослужбовці територіальної оборони демонстрували цивільному населенню зброю та боєприпаси. Під час демонстрації один із боєприпасів здетонував. Внаслідок цього було травмовано п'ятьох осіб, серед них четверо дітей віком від 2 до 12 років. Постраждалі перебувають у лікарні з різними ступенями тяжкості тілесних ушкоджень", - йдеться у повідомленні.

gran2

Триває огляд місця події, допит свідків, вилучення зброї та боєприпасів, вирішується питання про затримання причетних до злочину осіб та повідомлення про підозру.

gran3

Спочатку повідомлялося про двох постраждалих дітей, через деякий час з'явилася інформація про те, що постраждалих дітей троє, а через деякий час з'явилося повідомлення, що поранено чотирьох дітей, і є постраждалі серед дорослих.

Повідомлялося також, що міська влада не дала дозволу на проведення цього заходу.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.