Війна в Україні вбила щонайменше 453 дітей

Через бомбардування та обстріли збройними силами РФ пошкоджено 3126 навчальних закладів. 337 із них зруйновано повністю.

Ювенальні прокурори задокументували загибель 453 дітей, смерть яких настала внаслідок збройної агресії РФ в Україні. Про це повідомляють у прес-службі Офісу генпрокурора в Україні.

За офіційною інформацією ювенальних прокурорів, станом на ранок, 6 січня, 453 дитини загинули та понад 877 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Зазначається, що ці цифри не остаточні: триває робота з їхнього встановлення в місцях ведення бойових дій, на тимчасово окупованих і звільнених територіях, тому ці показники набагато вищі за офіційні на цей момент.

Нові дані про загиблих дітей: 5 січня у м. Берислав Херсонської області внаслідок ворожого обстрілу та влучання снаряда у житловий будинок загинула сім’я разом із 12-річним сином.

"Через бомбардування та обстріли збройними силами РФ пошкоджено 3126 навчальних закладів. 337 з них зруйновано повністю", - зазначають в Офісі генпрокурора.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.