22-річна тварюка з Хмельниччини зґвалтувала корову і тягала її за трактором

Ситуацією займається поліція та зоозахисники.

Абсолютно дику історію повідомила сьогодні, 30 травня, у Facebook зоозахисна благодійна організація UAnimals.

На Хмельниччині у селищі Антоніни у місцевій групі виклали фото корови, яка лежить серед поля і не може підвестися — мовляв, може, хтось її розшукує.

Коли власники знайшли тварину, виявилося, що вона має численні травми.

"Хтось прив'язав корову до трактора, і вона бігла, поки не знесилилась і не впала. Шкіра обдерта, роги підірвані від ланцюга, на якому її тягнули. Далі, мабуть, ланцюг порвався і тварина залишилась лежати", — написав син власниці корови. Невдозі у полі знайшли і покинутий трактор.

Згодом корову оглянув лікар і з'ясувалося, що вона... зґвалтована. Крім того, в неї вибиті зуби і вона не може їсти!

UAnimals сконтактували зі власниками корови та оплатили лікування тварини. Корова, яку хтось катував і зґвалтував, у тяжкому стані.  

Того ж дня знайшлася істота, яка цілком обґрунтовано підозрюється у знущаннях над твариною: це 22-річний житель села, яке сусідить зі селищем Антоніни на Хмельниччині.

Власниця постраждалої корови каже, що вчора пвдозрюваного допитувала поліція.

"Він каже, що у стані алкогольного спʼяніння йому хочеться таке робити з тваринами. Він себе стримати не може, робить це вже не перший раз у своєму селі", – повідомила власниця постраждалої корови.

UAnimals подали заяву в поліцію за частиною 3 статті 299 Кримінального кодексу. Саме ця частина статті передбачає покарання за сексуальне насильство над тваринами — позбавлення волі на п’ять—вісім років із конфіскацією тварини.

Власники корови теж подали заяву до поліції від свого імені.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.