У меню - омлет, деруни, плов.
"Укрзалізниця" запускає меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення, це було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі "Укрзалізниці" в тестовому режимі.
З цього тижня "Укрзалізниця" розпочинає тестування якісного харчування на деяких найдовших рейсах:
🚆 №351/352 Київ — Кишинів
🚆 №95/96 Київ — Рахів
🚆 №29/30 Київ — Ужгород
🚆 №4/3 Запоріжжя — Ужгород
Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко. Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.
Провідники зазначених поїздів із радістю запропонують: карпатські деруни; омлет із житомирських яєць; курку з подільською картоплею та овочами; кримськотатарський плов з яловичиною - абсолютний фаворит наших пасажирів.
Вартість страв: від 170 до 190 гривень.