«Укрзалізниця» запускає меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення

У меню - омлет, деруни, плов.

"Укрзалізниця" запускає меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення, це було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі "Укрзалізниці" в тестовому режимі. 

З цього тижня "Укрзалізниця" розпочинає тестування якісного харчування на деяких найдовших рейсах:

🚆 №351/352 Київ — Кишинів

🚆 №95/96 Київ — Рахів

🚆 №29/30 Київ — Ужгород

🚆 №4/3 Запоріжжя — Ужгород

Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко. Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.

eda2

Провідники зазначених поїздів із радістю запропонують: карпатські деруни; омлет із житомирських яєць; курку з подільською картоплею та овочами; кримськотатарський плов з яловичиною - абсолютний фаворит наших пасажирів.

 Вартість страв: від 170 до 190 гривень.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.