У Краматорську ударними темпами стерилізують безгоспних тварин

Працюють як держструктури, так і волонтери.

Служба з утримання та поводження з тваринами звертається до краматорців з проханням про допомогу, - повідомляє Відділ інформаційної політики міськради.

Якщо ви підгодовуєте у дворі собак, але переймаєтесь через неконтрольоване розмноження, ви можете їх стерилізувати безкоштовно!

"Для цього звертайтеся до служби утримання та поводження з тваринами, домовтеся із фахівцями про час і місце відлову, - йдеться у повідомленні. - Їх простерилізують, зроблять необхідні щеплення, внесуть до спеціально створеного реєстру та позначать чіпом, щоб усі бачили – тварина не даватиме потомства та отримала курс вакцин. Після — повернуть у звичний ареал".

Для уточнення деталей звертайтесь за номером: 095-600-68-65.

kats1

Зазначимо, що паралельно в цьому напрямку активно працюють і волонтери-зоозахисники.

"...у березні було стерилізовано просто неймовірну для нашого міста кількість тварин: 150 кішок, 47 котів та 37 собак, - пише у Facebook волонтер Ксения Парфентьева. - Це означає, що завдяки цим стерилізаціям на вулицях нашого міста не буде сотень нікому непотрібних нещасних цуценят та кошенят, а багато цих стерилізованих тварин знайдуть довгоочікуваний дім і турботливу родину.

kats2

Це те, про що ми так довго мріяли. Тепер Краматорськ, попри все, йде вперед до цивілізованого і гуманного світу..."

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.