Герої «Володаря перснів» закликали не називати росіян орками

Це ображає фантастичних істот.

Актори, які зіграли у "Володарі перснів", записали відеозвернення до українців, де закликали не називати російських загарбників орками. Відео оприлюднено у YouTube.

Від імені світової діаспори орків я хочу звернутися з важливим проханням. Будь ласка, не називайте росіян орками. Нас це ображає! Ми воїни, а не якийсь мотлох", - сказала одна із "істот".

Другий з акторів, який зіграв орка, заявив, що армія РФ цинічно стріляє по беззахисних тваринах, і йому соромно перед своїми дітьми за свою роль у фільмі.

"Я чув, що росіяни стріляють по зоопарках та вбивають беззахисних тварин. Не розумію, що вони їм такого зробили? Будь ласка, не називайте росіян орками. Мені соромно перед моїми дітьми", - сказав він.

Тим самим новозеландський актор Сала Бейкер висловив слова підтримки українському народу та закликав допомагати тваринам.

"Я був Сауроном у Володарі перснів, але я був шокований абсолютним злом, з яким борються українці…Я хочу подякувати UAnimals, які рятують тварин від війни: годують, евакуюють, лікують. Це вражає та надихає!" - сказав актор.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.