Міннападу Росії видало мобілізованим іржаві автомати

... а постачальником армії призначили "маріупольського м'ясника".

Мобілізоване російське "м'ясо" почало ділитися в Мережі особливостями початку військової служби. Як і слід очікувати, з'явилося чимало "сюрпризів".

Так, у Хабаровському краї мобілізованим видали іржавий металобрухт, чомусь іменований "автоматами". Судячи з реакції щасливих власників цього заліза, вони дещо збентежені.

Причому такі автомати видали танкістам – як стверджують самі окупанти на відео, зброю їм видали зі словами на кшталт "У вас танки есть, не страдайте х*йней*".

Зазначимо, що сьогодні, 24 вересня, Міхаіл Мізінцев став новим заступником міністра оборони РФ Сергія Шойгу, який відповідає за матеріально-технічне забезпечення російської армії. Він замінив на цій посаді генерала армії Дмитра Булгакова, якого "звільнено з посади заступника міноборони РФ у зв’язку з переходом на нову роботу". Яка саме це робота – не повідомляється.

govno2

Мізінцев відомий передусім тим, що відповідальний за жорстоке та цинічне бомбардування Маіруполя. Крім того, варто згадати й таке – у перехоплених ГУР МОУ розмовах Мізінцев називав своїх солдатів "ублюдками" та гадьонишами", тож не важко здогадатися, якими методами цей генерал буде працювати з мобілізованими.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.