Росіянин пішов вбивати українців за списання боргів за комуналку

Рівень гидоти окупантів зашкалює.

У росії чоловікам пропонують вбивати українців на війні в обмін на списання боргів за комуналку. Про такий спосіб вербовки "добровольців" розповів співробітникам СБУ черговий полонений з росії, відповідне відео розмістило відомство 29 жовтня.

"Мне предложили, так как у меня много долгов и задолженность по квартплате, предложили списание долгов в обмен на подписание контракта", – розповідає стрілець ЗС РФ, уродженець Бєлгорода, якому наприкінці літа прийшла повістка з військкомату.

Він уточнює, що "новобранців" обіцяли тримати на кордоні з Україною, натомість за тиждень після підписання контракту перекинули в зону бойових дій на Донецькому напрямку. Під вогнем ЗСУ "добровольчий" підрозділ був вщент розбитий за тиждень. Ті ж, кому вдалося вціліти, вирішили добиратися пішки до російського кордону, та після більше ніж трьох тижнів блукань їх взяли в полон бійці Сил оборони України.

"Невідомо, чи списали цьому добровольцю його борги, – пише СБУ. – Але свою гру в рулетку зі смертю він таки виграв, бо вцілів, на відміну від більшості своїх "колег".

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.