Голова військової адміністрації Краматорська прокоментував відео «УП» за його участю

Олександр Гончаренко не міг відмовити собі побачитися з дочкою, яку не бачив із лютого 2022 року.

Сьогодні, 1 червня, у всіх краматорських групах соцмереж живо обговорюється відео, яке розмістило видання "Українська правда". До камери журналістів потрапили народний депутат України Максим Єфімов та голова військової адміністрації Краматорська Олександр Гончаренко, яких помітили 17 березня 2023 року в аеропорту Ніцци (Франція). 

За даними джерел "УП" у прикордонній службі, Олександр Гончаренко повернувся до України 20 березня.

Загальна смислова спрямованість відеосюжету зводиться до засудження посадових осіб, які дозволяють відвідувати зарубіжжя в умовах воєнного часу.

См. відео з 14:40

Нардеп Максим Єфімов за запит журналіста "УП" відповів, що у нього там живе маленька донька, їй 10 років. Тож він старається, як тільки може, до неї прилітати.  

А ось як прокоментував це відео для нашого видання Олександр Гончаренко.

"До подібних розслідувань я ставлюся нормально, але негативно ставлюся тільки до подачі їх результатів. Так, я був у відрядженні 4 дні – це була основна мета, і між зустрічами, звичайно ж, не міг не зустрітися з донькою, яку бачив 22.02.22 у Києві, коли був на форумі, а вона прилетіла на канікули. От якби я поїхав у відпустку, коли у нас війна – це неправильно. У відпустці, якщо що не був з літа 2021.

Не згоден з тим, як вони це зробили. Ну і погодьтеся: хтось дзвонить на мобільний, я повинен відзвітувати? А якщо це спеціальна провокація рашистів? Я їм запропонував приїхати до Краматорська і взяти інтерв'ю. Ну вони ж не схотіли...

До речі, на відрядження не було витрачено жодної копійки бюджетних грошей".

Олександр Гончаренко таке дав зрозуміти, що поїздка мала й інші цілі, проте зараз, в умовах воєнного стану в Україні, називати їх він не має права.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.