Журналіст із Лисичанська показав, що зробили з його квартирою «асвабадители»

Характерний почерк - загажений унітаз і папірці, що валяються навколо, як ознака переваги...

Журналіст Антон Малиновський показав у Facebook фото своєї квартири в Лисичанську, де побували мародери.

Фото квартири йому надіслали з рідного міста. 

010

«Одна справа розуміти, усвідомлювати і здогадуватися, інша - бачити це на власні очі ... Ось "руський мир" дістався і до моєї квартири ... Товариші так сильно хотіли увійти чимось поживитися, але замок на дверях так сильно чинив опір, що довелося добре прикластися чимось важким, та ще й кілька разів. У квартирі облазили кожен міліметр, своїми смердючими руками хапаючись за все, що було мені дорого з дитинства. Що шукали - незрозуміло... Характерний почерк - загажений унітаз і папірці, що валяються навколо, як ознака переваги. Мабуть, як працює слив, люди, які звикли ходити в туалет над діркою, не знають», - пише Антон.

002

003

004

Окупанти зламали двері, порпалися по речах, все перевернуто договори дригом.

005

006

При цьому, як пише Антон, літературою та музикою окупанти не цікавляться: колекція книг і синтезатор залишилися недоторканими. Натомість зникли 4 телевізори, тостер та вся колекція алкоголю.

007

008

«До речі, людям, які повертаються до міста, вони розповідають, що живуть у квартирах лише до 3 поверху, і навіть миють за собою підлогу і ніколи не зазіхатимуть на чуже майно, а все це зробила українська армія… Сподіваюся, що російська пропаганда буде краще вбиратися в мозок, якщо дивитися її з крадених телевізорів. А ми обов'язково повернемося додому та запитаємо за все», - зазначив Малиновський.

009

До повномасштабного вторгнення Антон працював у виданнях Сєвєродонецька, а пізніше переїхав до Краматорська. Наразі журналіст живе у Полтаві, працює з виданнями «Трибун» та «Восточний проект». 

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.