Все про зміцнення берегів водойми

Ми робимо укріплення берега для захисту берегів річок, таких як канави, ставки або озера. У виробництві використовуються матеріали такі як дерев'яні стовпи, шпунтові палі або кам'яні сітчасті кошики, звані-Габіони. Подробиці на сайті.

Фортечні укріплення повинні не тільки закріпити берег проти ковзання, але також не повинні становити загрозу для людей або тварин. Береговий захист захищає береги річки від вилуговування і надає їм естетичну форму. Не тільки береги можуть бути укріплені, а й Набережні, канави, дороги, причали, канали. В залежності від бажаних функцій і конкретних базових характеристик, буде використовуватися один або кілька типів матеріалів.

Укріплення можуть бути побудовані на декількох рівнях. Рівнини можуть бути заповнені травою, деревом або бетоном, створюючи красиві доріжки навколо вод, або рівнини можуть бути заповнені декоративної галькою.

Шпунтові укріплення

Паля ПВХ має дуже високу механічну міцність. Максимальна висота стіни до 3 м. Застосування:

  • Берегоукріплювальні;
  • Кріплення траншей;
  • Кріплення будівельних ям;
  • Захист від грунтових вод;

Пальова пластина виконана з твердого ПВХ. Пластик модифікується добавками модифікаторами ударної в'язкості, змащувальними речовинами для стабілізаторів і наповнювачами.

Стіни пальових пластин, схожі на сталеві стіни, з'єднані один з одним спеціальними композитними замками. Такі конструкції особливо міцні і можуть витримувати дуже високі навантаження.

Сстінки пальових кріплениць можна легко і зручно використовувати в різних об'єктах, пов'язаних з будівництвом. Проте, стенитакже використовуються постійно в якості конструктивних елементів в гідравлічній техніці для причальних стін, стінок каналів, причалів і гавані, а також для захисту від повеней.

Зміцнення георешіткою

Георешітку використовують в місцях, де немає зручного під'їзду до води. Вартість таких робіт невисока, що дуже актуально при невеликому бюджеті. Зміцнення гратами проводиться в короткий термін. Недоліком є те, що грунт зміцниться лише поверхнево.

Зміцнення дубом

Це екологічний матеріал. Проте ця особливість означає одне: через якийсь час, дерево постаріє, і берег знову знадобиться зміцнювати. Максимально можлива висота - 4 метри, що є обмеженням.

Зміцнення каменем

Камінь – доступний і недорогий матеріал. Він має хорошу морозостійкість, перед початком робіт проводяться невеликі підготовчі дії. Якщо порода має невелику фракцію, зміцнення проводять вручну. Недоліком такого способу є неможливість робіт на обривистому березі, а також рекомендується використовувати разом з георешіткою.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.