Навантажувачі Toyota: якість, надійність і економічність

Навантажувачі Тойота є прикладом оптимального співвідношення ціна/якість і за багатьма показниками перевершують аналогічну продукцію навіть виробників із країн Європейського Союзу.

Японська складська спецтехніка, котра випускається компанією Toyota, користується заслуженою популярністю у всьому світі. Підйомно-транспортні машини Тойота є прикладом оптимального співвідношення ціна/якість і за багатьма показниками перевершують аналогічну продукцію навіть виробників із країн Європейського Союзу.

Особливо варто відзначити такі їх переваги:

  • компактні розміри і чудова ергономіка;
  • відмінна маневреність і мінімальний радіус розвороту;
  • унікальна система SAS, призначена для поліпшення управління і стійкості при роботі з нестандартними і важкими вантажами;
  • мінімальні витрати палива;
  • великий модельний ряд, завдяки чому можна без проблем машину, найбільш придатну для виконання певних робіт на конкретному маршруті.

Вилкові навантажувачі Toyota можуть оснащуватися дизельними, бензиновими, газовими, електричними та гібридними (газ/бензин) двигунами. Оптимальний вибір залежить від багатьох факторів, включаючи умови експлуатації, робоче навантаження і особливості товарів, з якими необхідно працювати. На електронавантажувачі встановлюються високоефективні асинхронні двигуни, що відрізняються абсолютною екологічністю.

Що стосується дизельних і бензинових двигунів, то вони комплектуються унікальними багатоступінчатими фільтрами, завдяки яким є можливість застосовувати машини з такими двигунами в закритих приміщеннях (звичайно, при наявності там систем вентиляції). Найбільш потужними і продуктивними є дизельні навантажувачі Тойота, вантажопідйомність яких може досягати 25 тонн.

Цілком зрозуміло, що така спецтехніка не може коштувати дешево. Однак, якщо у вашого підприємства не вистачає вільних оборотних коштів, то можна купити вилковий навантажувач Тойота б/в або ж орендувати його в спеціалізованій компанії, наприклад, у ТОВ «Денал Груп» - тут завжди великий вибір самих різних моделей і вигідні для покупців (орендарів) ціни.

Для того, щоб робота навантажувача була максимально ефективною, треба відповідально підійти до його вибору і врахувати цілий ряд чинників, зокрема:

  • місце роботи (вулиця або/і всередині приміщення);
  • умови маршруту (ширина проїзду в вузьких місцях, наявність поворотів, спусків, підйомів);
  • особливості товарів, з якими потрібно працювати (штучні або на палетах, гранична вага, максимальні розміри тощо);
  • висота стелажів.

Фахівці київської компанії «Денал Груп» завжди готові допомогти з вибором якісного навантажувача всім своїм покупцям і орендарям. Подробиці на сайті - https://denal.com.ua

* на правах рекламы

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.