Секційні ворота або гаражні ролети: який варіант краще?

Обладнати та підготувати до майбутньої експлуатації гараж – непросте завдання, яке потребує значних фінансових витрат. І на фінальному етапі власник має придбати один із ключових елементів будівлі – гаражні ворота.

При неможливості встановити розстібні елементи через нестачу вільної площі перед в'їздом, покупцю доводиться вибирати між секційними та рулонними моделями. У чому їх відмінності та як підібрати практичний і надійний варіант?

Особливості конструкції

Рольвороти є панелями невеликого розміру, які легко піднімаються або опускаються на потрібну висоту за допомогою механізмів ручного або автоматичного керування. Гаражні ролети https://rolleti.com.ua/ua/rolletnye-sistemy-dlja-garazha легко монтуються і мають малу вагу, що також варто віднести до переваг цього рішення.

Секційні рішення складаються з окремих панелей, товщина яких збільшена за рахунок теплоізоляційного шару. Підходять для приміщень побутового чи промислового призначення, що й зумовлена затребуваність цієї моделі.

Гаражні ролети або секційні ворота: що віддати перевагу?

У виборі важливо враховувати характеристики вибраного виробу, а також специфіку подальшого використання. Порівняння базових параметрів допоможе ухвалити рішення про купівлю:

●        Тип гаража. Для опалювальних приміщень краще замовити секційні моделі, які запобігають втратам тепла, а відповідно допоможуть підтримувати оптимальну температуру. Ролети добре підходять для установки в гаражі, що не опалюється.

●        Інтенсивність експлуатації. На промислових підприємствах встановлюють секційні моделі, які розраховані на активне використання – це надійні, стійкі та довговічні конструкції. Але при облаштуванні особистого гаража немає сенсу в додаткових витратах - рольворота відмінно впораються з поставленим завданням.

●        Вартість. Різниця в ціні дуже значна: купівля секційних воріт вимагатиме значних фінансових вкладень. Гаражні ролети обійдуться в кілька разів дешевше, тому якщо важливо організувати простір із мінімум витрат, то цей варіант буде найраціональнішим.

Якщо гараж призначений для особистого користування, а тим більше розташований на заміській ділянці, то краще краще замовити рольворота. І в каталозі інтернет-магазину «Rolleti» зручно ознайомитись із переліком доступних варіантів, розцінками на цю категорію виробів та особливостями використання рулонних конструкцій.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.