Оззі Осборн оголосив про відхід зі сцени

74-річний рокер пережив три операції протягом останніх кількох років. У нього багато процедур та сеансів фізіотерапії.

Легендарний британський рок-музикант Оззі Осборн, якого називають "хрещеним батьком хеві-металу", оголосив про завершення творчої кар'єри. Причиною стали серйозні проблеми зі здоров'ям. Про це зірка написав в Instagram.

Як відомо, з 2020 року артист страждає на хворобу Паркінсона. Також після аварії, в якій виконавець пошкодив хребет, він практично не пересувається самостійно.

Знаменитість заявив, що відхід зі сцени став найскладнішим рішенням у його житті.

"Це, ймовірно, одна з найважчих речей, якими мені колись доводилося ділитися з моїми відданими шанувальниками. Як ви всі, напевно, знаєте, чотири роки тому, цього місяця, я потрапив у серйозну аварію, внаслідок якої пошкодив хребет. Моєю єдиною метою протягом усього цього часу було повернутися на сцену. З моїм співочим голосом все гаразд. Однак після трьох операцій, лікування стовбуровими клітинами, нескінченних сеансів фізіотерапії і зовсім недавно новаторського лікування кібернетикою (HAL), моє тіло все ще фізично слабке", - сказав артист.

На сцені Осборна не бачили з 2019 року, коли мав відбутися великий тур країнами Європи.

"Повірте мені, коли я кажу, що думка про те, що я розчаровую своїх фанатів, справді виводить мене з себе більше, ніж ви можете собі уявити. Ніколи б не подумав, що мої гастрольні дні закінчаться таким чином. Зараз моя команда вигадує ідеї, де я зможу виступати без необхідності переїжджати з міста до міста та з країни до країни", - додав зірка.

Також він подякував сім'ї, колегам, команді та фанатам за підтримку протягом усього його кар'єрного шляху.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.