«Ми з тобою, Україно!»

Понад 30 світових зірок звернулися до українців зі словами підтримки.

Понад 30 світових знаменитостей звернулися до мешканців України зі словами підтримки у річницю російського вторгнення до країни. Їх відеозвернення опублікувала українська платформа зі збору пожертв United24.

Серед тих, хто брав участь у записі звернення, актори Джулія Робертс, Морган Фрімен, Майкл Кітон, Метт Деймон, Марк Хемілл, режисер Уес Андерсон, співачка Барбра Стрейзанд, гурт Pet Shop Boys, соліст Imagine Dragons Ден Рейнольдс, історик Тімоті Келлі.

ВІДЕО

"Ви боретеся за всіх нас", - зазначив актор Ітан Хоук. "За наш світ, наше благополуччя, нашу свободу", - додав Тімоті Снайдер. "Ви в наших серцях і думках", - сказав Вес Андерсон.

«Ви надихаєте весь світ… Ми підтримуватимемо вас стільки, скільки знадобиться. І ми сподіваємося на якнайшвидшу перемогу та світ», — заявила Барбра Стрейзанд.

«Ми думаємо про вас і надсилаємо вам нашу любов, сили та наші молитви, — додала Джулія Робертс. «Ми з тобою, Україно», — говорить у ролику учасник гурту ABBA Бйорн Ульвеус. «І нехай з тобою буде сила. Завжди», - закінчує відео Марк Хемілл.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.