У Краматорську програмісти вивчали каркаси веб-додатків

В креативному просторі Гік Бункер Краматорська пройшли чергові збори програмістів, а також тих, хто має намір ними стати.

Вони прийшли послухати одного з найбільш цінних і іменитих співробітників краматорського офісу компанії QuartSoft Павла Клімова, який виступив з презентацією на тему вирішення типових задач за рамками каркаса веб-додатків Yii.

Каркаси веб-додатків, також відомі як "фреймворки", набагато полегшують розробку технічно складних проектів. Керівництво і співробітники компанії QuartSoft відчувають особливу гордість від того, що компанія в особі системного архітектора Павла Клімова бере активну участь в розробці перспективного PHP фреймворку з відкритим кодом під назвою Yii. П'ять років тому в компанії QuartSoft Ukraine прийняли рішення використовувати Yii в якості основного інструменту для реалізації проектів з веб-розробки, що використовують мову програмування PHP. Виявивши деякі вади в даному фреймворку, Павло запропонував команді розробників Yii рішення цих проблем. Після цілого ряду вдалих поліпшень в ядрі каркаса Yii, що були внесені Павлом Клімовим, його запросили стати частиною офіційної міжнародної команди розробників цього програмного продукту.

Студентам і вже досвідченим програмістам корисно знати про те, які завдання можуть бути вирішені за допомогою сучасних каркасів веб-додатків, а також який підхід слід обрати до завдань, вирішення яких необхідно виконати за рамками інфраструктури фреймворка. У своїй презентації Павло навів конкретні приклади таких завдань і методи їх вирішення програмістами. Відео можна подивитися на YouTube каналі компанії QuartSoft. 

На жаль, в Краматорську не так багато фахівців високого класу в області веб-програмування, таких як Павло Клімов, здатних поділитися знаннями і досвідом про передові методи та інструменти розробки веб додатків. Компанія QuartSoft поставила собі за мету задовольнити інформаційний голод серед безлічі молодих людей Краматорська, які мріють знайти зайнятість в перспективній сфері IT. Компанія і надалі буде організовувати зустрічі всіх зацікавлених осіб з фахівцями в області IT технологій, інтернет-бізнесу і online маркетингу з Краматорська та інших міст України.

Комментарии

0 # Юзерок 14.02.2018 13:50
надеюсь всё же их обучали Yii 2

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.