Учні й педагог Краматорської української гімназії отримали три перших місця в міжнародних конкурсах

Про це повідомляє у Facebook "Батьківська Варта Краматорська".

"Вітаємо вихованців гуртка «Крок до науки» КУГ Рищенко Анну, Савчука Олександра та їхнього керівника Мельник Ірину Романівну, які перемогли в міжнародних конкурсах! - йдеться у повідомленні.

Рищенко Анна (10 клас) стала переможцем ІІ Міжнародного (VІІІ Всеукраїнського, ХVІІІ Всекримського) конкурсу-фестивалю учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!», присвяченого Лесі Українці (керівник – Мельник І. Р.). Гімназистка посіла І місце в номінації «Твір». Анна презентувала вірші зі збірки «Fortes fortuna adiuvat» («Сміливим доля помагає»).

Савчук Олександр (10 клас) переміг у ХV Міжнародному конкурсі з українознавства для учнів 8–11 класів (керівник – Мельник І. Р.). Його роботу «Випускники-пластуни Краматорської української гімназії – учасники Революції Гідності та АТО» було відзначено дипломом І ступеня.

Мельник Ірина Романівна, учитель української мови та літератури, посіла І місце в ІІ Міжнародному конкурсі для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього процесу». Вона стала переможницею в номінації «Авторський навчальний урок з курсу за вибором «Українознавство» для вчителів базової загальної середньої школи (5–9 класи)».

Науково-дослідний інститут українознавства (м. Київ), організатор конкурсів, зазначив: «Щиро бажаємо всім якнайшвидшої перемоги і мирного неба над усією Україною! Тримаймося, наші любі українознавці, бо на нашому ідеологічному українознавчому фронті у нас ще стільки боротьби за все наше українське, за все, що нам так болить!»

Комментарии

+1 # Олександр 08.06.2022 21:21
Які молодці. Так тримати! :-)
0 # Ірина Мельник 24.06.2022 11:28
Щиро дякуємо!

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.