Фотофакт: якою ціною вдається підтримувати Інтернет у Краматорську

Оператор залишився ночувати у серверної, чекаючи відновлення електропостачання.

Заступник комітету ВРУ з питань цифрової трансформації Олександр Федієнко розповів у Facebook зворушливу історію про Вчинок співробітника краматорського Інтернет-провайдера в ніч на 12 вересня.

"Це місто Краматорськ після того, як в критичну інфраструктуру потрапили російські ракети, більша частина міста тимчасово залишилось без світла, а серверна де знаходиться обладнання також була знеструмлена (якщо не відновити живлення, люди залишаться без доступу до Інтернет), - пише він.

Оператор міг залишитись вдома та чекати до ранку, щоб потім поїхати та запустити генератори.

Але враховуючи що люди повинні знати про Перемоги наших збройних сил, взагалі про те що відбувається в країні, він поїхав на ніч, запустив генератори, та враховуючи що настала комендантська година, залишився ночувати вже безпосередньо на місці роботи.

Можливо для когось це буденна робота, але приблизно так, в таких умовах, працюють багато наших зв’язківців. Для того, щоб наше суспільство мало безперешкодний доступ до інформації..."

Перевірка цієї інформації показала, що така ситуація справді була. Проте герой історії, з особистої скромності, попросив, щоб його ім'я в ЗМІ не називали.

"Я відправив цю фотографію друзям, щоб показати свої робочі будні, але несподівано вона опинилась на такому високому столичному рівні, - розповів співробітник Інтернет-провайдера. - Просто хотілося негайно відновити людям Інтернет, отож і довелося таким незвичайним чином виконати свою роботу..."

Комментарии

+2 # Інтернет 12.09.2022 15:59
Дякую!

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.