На території Краматорська проводиться операція «Пірати»

На сьогодні одним із пріоритетних напрямків діяльності забезпечення ефективного захисту прав інтелектуальної власності та авторських прав з протидії тиражуванню і розповсюдженню на території держави контрафактної відео-та аудіовізуальної продукції, насамперед дисків для лазерних систем зчитування, неліцензійного комп’ютерного програмного забезпечення, а також викриттю фактів виробництва і розповсюдження фальсифікованої продукції з незаконним використанням товарних знаків відомих вітчизняних та зарубіжних виробників, створенню і вдосконаленню необхідної законодавчої бази.

Помиляються ті люди, які вважають, що комп'ютерне піратство - це нешкідливе заняття. Комп'ютерне піратство - це кримінальний бізнес, обороти якого масштабні. Піратський бізнес - це величезна проблема, з якою треба боротися, адже по економічних і соціальних наслідках для суспільства він нічим не відрізняється від кримінального бізнесу: крадіжок автівок, телефонів тощо.

На вулицях раз у раз міркують про розгул злочинності, не помічаючи того, що люди самі фінансують кримінальні угрупування, придбаючи неліцензійне (крадене) програмне забезпечення. І хто хоч раз замислився, на що йдуть наші гроші? Абсолютно точно, що не на розробку і розвиток нового програмного забезпечення і не на відрахування у вигляді податків державі.

Стихійне функціонування контрафакту стримує соціально-економічний розвиток країни, сприяючи процвітанню корупції.

Слід зазначити, що частину відповідальності за широке поширення неліцензійної і контрафактної продукції несуть і звичайні громадяни, купуючи задешево диски з улюбленими фільмами і піснями, підштовхуючи тим самим продавців до порушення закону.

Враховуючи наведене, просимо Вас не буди байдужими до фактів реалізації контрафактної продукції, порушення авторських прав та інтелектуальної власності та негайно звертатись до Краматорського МВ за телефонами 7-02-47, 3-02-26 або 102.

Комментарии

0 # Игорь 27.04.2013 12:43
Какие диски? Они с дуба упали? К чёртовой матер эту Виндозу!! Все на трекеры и Линакс!

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.