Отже, минув рік...

Коротко про підсумки діяльності "зеленої команди" в Україні.

«Дорогий народе! Протягом свого життя я намагався робити все, щоб українці посміхались... наступні 5 років я робитиму все, українці, щоб ви не плакали», — цими словами рік тому закінчилася інавгураційна промова Президента Зеленського. Хор імені Верьовки заспівав Гімн України...

Тоді ми ще не знали, що Національний заслужений академічний український народний хор України у віночках заспіває з Кварталом пісню про те, як згоріла хата у пані Гонтарєвої. Про те, як депутати розповідатимуть нам про гумові ляльки чи шукатимуть повій через інтернет. Про те, що склад Кабміну змінюватиметься швидше, аніж пори року. Про те, що Квартал 95 переселиться грати свої жарти в урядовий разом з усіма своїми родичами. Про те, що сивохи закликатимуть народ просити пробачення в злочинців, а гордони зароблятимуть собі славу вже не на пірамідках, а на зрадниках і терористах.

Отже, минув рік...

✔️«Наше перше завдання — казав Президент — припинення вогню на Донбасі».

Тому українська армія відходить зі своїх позицій, їх займає ворог, вішає свої прапори. Наше військо отримало наказ про припинення вогню, тому чи не щодня ми маємо загиблих і поранених. Міністр оборони скасовує указ про реформу армії. Військові звільняються з лав Збройних Сил України. Верховний Головнокомандувач жодного разу не провідав наших захисників у шпиталі, і поки Олена плаче, пані Марина вітає їх з Великоднем власноруч спеченими пасочками. Більшість українських ЗМІ оминають в новинах тему війни і знецінення владою наших захисників.

✔️ «Безумовно, окрім війни, ще дуже багато бід, що роблять українців нещасливими. Це шокуючі тарифи, принижуючі зарплати і пенсії, болючі ціни і неіснуючі робочі місця, медицина...».

З’ясувалося, що шокуючі тарифи за схемою «Роттердам плюс» забезпечують найнижчу ціну вугілля.

Принизливі зарплати, виявляється, можуть бути ще більше принизливими, коли уряд обіцяє медикам, що перебувають на передовій у боротьбі з COVID-19, надбавку в 300% і не виплачує її. Про 4 тисячі євро вчителям скромно змовчимо.

Принижуючі пенсії «збільшили» перенесенням індексації з березня на осінь.

Медицина під час пандемії зазнала ще більших проблем, коли слуги народу вивезли всі маски, коли обіцяли мільйон тестів, які так і недоїхали, засоби захисту, яких держава придбала менше, аніж Благодійний Фонд Петра Порошенка.

Але щоби все виглядало красиво, Президент зустрічає в аеропорту гордість української авіації Ан-225 «Мрія» з так званим гуманітарним вантажем, який виявився комерційним і був завезений «Епіцентром» за кошти будівельної компаніі.

Про болючі ціни і борщовий набір Наталка Мосейчук вже не бреше з екранів телевізора, бо доведеться розповісти, що дуже дорога цибуля за Порошенка стала на 40% дорожча за Зеленського.

У вас, зелених, обраних обдуреним народом, талант лише до брехні, а для перемоги вам бракує розуму.

Natalka Mishchenko

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.