Літо – час можливостей для вдосконалення та пізнання нових підходів і практик ведення бізнесу

Зі зростанням цифровізації в Україні бізнес перейшов частково або повністю до онлайн простору. Це інтернет-магазини з власними сайтами, маркет-плейси, соціальні мережі тощо.

У лютому 2021 року інтернет-видання «Retailers» представило аналітику інтернет-крамниць України де було виявлено, що понад 100 000 інтернет-магазинів належать жінкам.

Якщо Ви бажаєте:

  • реалізувати свої бізнес-ідеї;
  • монетизувати хобі;
  • вивести наявний бізнес на новий рівень,

Донецька торгово-промислова палата запрошує Вас взяти участь в «Антикризовій платформі жіночого бізнесу».

 Ініціативу реалізовано в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Наші експерти поділяться з Вами наступними інструментами:
- Антикризовий маркетинг: практикум зі створення «landing page»;
- Просування бізнесу під час самоізоляції;
- З чого почати створення бренду;
- Тригерні точки бізнесу: як управляти?
- Telegram messenger – новий канал маркетингу.Платформа має на меті популяризацію підприємницької діяльності серед жінок, створення нових і розвиток діючих успішних жіночих бізнес-проєктів, підвищення рівня обізнаності та набуття учасницями антикризової платформи знань з маркетингу про дієві технології, механізми та інструменти для аналізу поточної ситуації та подальшого просування бізнесу.
Участь у заході безплатна, за умови попередньої реєстрації за посиланням: bit.ly/3B2gcHL

Дата проведення: з 2 по 31 серпня 2021 року.

Місце проведення: онлайн платформа ZOOM.

Додаткова інформація за телефоном: +380 50 460 7779 – відділ з організації та супроводу ділових заходів Донецької ТПП, event.donetskcci@gmail.com

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.