Донецька торгово-промислова палата запрошує представників бізнесу, освіти та державних інституцій на IV Форум «Кластерних та креативних ініціатив»

Захід відбудеться 12 листопада 2021 року у конференц-залі Донецької ТПП.

Донецька торгово-промислова палата запрошує представників бізнесу, освіти та державних інституцій на IV Форум «Кластерних та креативних ініціатив». Захід відбудеться 12 листопада 2021 року у конференц-залі Донецької ТПП з трансляцією на Facebook та YouTube. Ініціативу реалізовано за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Вплив функціонування кластерних об`єднань на рівень розвитку Донецького регіону зараз є важливим та актуальним:

-- кластери концентрують економічну діяльність;

-- розширюють ринок;

--  розвиток відносин між учасниками кластерів сприяє зростанню конкурентних переваг;

--  кластер генерує нові ланцюги доданої вартості;

--  створює системні синергетичні ефекти.

Виступи та дискусії стануть майданчиком для генерації ідей і дадуть поштовх до розвитку ініціатив, які вже є або формуються в регіоні. А потужні нетворкінгові сесії будуть на користь у розвитку кластерного напрямку на Донеччині.

Форум сфокусував увагу на:

-- перевагах кластерних об`єднань;

--  кластреній стратегії та Swot-аналізу;

--  Smart-спеціалізації;

--  основах грантрайтингу – від ініціації проєкту до етапу оцінки та аналізу;

-- інноваційних кластерах та екосистемах. 

Участь у заході безкоштовна, за умови попередньої реєстрації за посиланням: bit.ly/2XWgb9I

Ми піклуємось про здоров’я та безпеку наших учасників, тому звертаємо увагу на те, що участь у офлайн форматі можуть взяти 50 осіб у яких є:

«зелений» COVID-сертифікат;

електронний сертифікат про негативний результат тесту.

Ви також матимете можливість зробити експрес-тестування на COVID-19 перед початком заходу.

Місце проведення: конференц-зала Донецької ТПП (Краматорськ, вул. Ярослава Мудрого 43А), також онлайн-платформа ZOOM

Час: з 10:00 до 17:15. 

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: +380 50 460 7779 – відділ з організації та супроводу ділових заходів Донецької ТПП або листом на електронну пошту event.donetskcci@gmail.com

Для довідки: IV Форум «Кластерних та креативних ініціатив» організовано Донецькою торгово-промисловою палатою за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.