На Донеччині склали понад тисячу адмінматеріалів щодо порушення вимог «червоної» зони карантину

Особовий склад поліції Донеччини має щеплення у кількості 92%.

Понад тисячу адміністративних матеріалів щодо порушення вимог «червоної» зони карантину склали учасники рейдових груп у Донецькій області. Про це старший інспектор відділу комунікацій Краматорського районного управління поліції ГУ НП в Донецькій області Валерія Осипець повідомила під час брифінгу з питань запобігання розповсюдженню коронавірусу на території Донецької області.

Вона зазначила, що на території Донецької області, яка віднесена до «червоної зони», діють рейдові групи, що контролюють виконання протиепідемічних вимог громадянами та суб’єктами господарювання. До складу таких рейдових груп входять співробітники Нацполіції, представники Держпродспоживслужби, Укртрансбезпеки, муніципальної охорони, органів місцевого самоврядування та санітарні лікарі.

«З 18 жовтня цими групами перевірено 9 262 суб’єкти господарювання по області, за добу – 553. За період карантину у «червоній зоні» складено 1030 адміністративних матеріалів, за останню добу – 82», - сказала Валерія Осипець.

Всього з 16 березня 2020 року відкрито 18 кримінальних проваджень.

prov2

Складено 3490 адміністративних матеріалів за ч. 1 ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей), за ч. 2 ст. 44-3 КУпАП (перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту) складено 20 258 адміністративних матеріалів.

«Зауважу, що особовий склад поліції Донеччини у кількості 92% має щеплення. На сьогодні поліція особливо акцентує на фактах виявлення, придбання, а також використання підроблених COVID-сертифікатів. Тому якщо вам відомі факти підробки сертифікатів про вакцинацію, повідомляйте про це на гарячу лінію кіберполіції за номером телефону 0 800 505 170 або за номером 102», - закликала Валерія Осипець.

Джерело: прес-служба ДонОГА

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.