Донецька торгово-промислова палата розпочинає великий волонтерський проєкт

Ініціатива націлена на гуманітарну допомогу постраждалим від військової агресії містам України та їх мешканцям.

Донецька торгово-промислова палата звернулася до підприємців області та звичайних людей з повідомленням про початок реалізації великого гуманітарного проєкту:

"Вельмишановне панство! 

Ми Донецька торгово-промислова палата. Ми з України. З української Донеччини.

Ми разом. І нас не подолати! 

Спільно з нашими колегами та партнерами – Івано-Франківською та Вінницькою торгово-промисловими палатами, волонтерським Центром з м. Маріуполь – «ГО «Небесна Фортеця» (який розгорнув свою діяльність у м. Дніпро) - ми розпочинаємо великий волонтерський проєкт!

Наша ініціатива націлена, в першу чергу, на гуманітарну допомогу постраждалим від військової агресії містам України та їх мешканцям. Це доставлення продуктів, одягу, засобів гігієни, речей першої потреби, ліків тощо. 

Сьогодні наш нестерпний біль – це місто-герой Маріуполь. Місто, що не здається; місто, де в заручниках перебувають понад 200 тисяч його мешканців.

Кожен день через волонтерський центр у м. Дніпро проходять понад 150 сімей маріупольців, котрим пощастило вийти з майже осадженого міста. Кожен з них потребує нашої уваги та підтримки. 

Перша партія допомоги сформована на базі наших колег - Івано-Франківської торгово-промислової палати. Гуманітарний вантаж вже направлено у волонтерський центр м. Дніпро саме для мешканців Маріуполя.

Друзі! Ми проходимо через надзвичайно складний і жорсткий період – час болю. Наші міста нищать, домівки руйнують, життя – ламають... Дієва допомога кожного із нас сьогодні є надзвичайно актуальним внеском у майбутнє нашої країни і неважливо якого розміру вона буде – це порятунок та надія всім, хто вижив.

В першу чергу нам потрібні кошти для здійснення гуманітарних перевезень безпечними маршрутами транспортом з хабів Західної України до міст Сходу.

Війна підсвітила тих, хто сильний і здатний гуртувати людей, брати відповідальність та готовий рухатися вперед до перемоги, до вільної та успішної України.

Давайте разом підтримаємо нашу Вітчизну у складний час! Долучайтесь! Не словом, а ділом, як це уміють українці! Разом ми непереможні!

Реквізити для поповнення карт:

Отримувач: Кирило Долімбаєв, Волонтерский центр «ГО «Небесна Фортеця»

Monobank: 5375411500922880

ПриватБанк: 4731219114792710

Реквізити для банківського переказу:

Отримувач: Донецька торгово-промислова палата 

Адреса отримувача: Донецька обл., м.Краматорськ, вул. Я. Мудрого, 43-А.

ЄДРПОУ: 02944679

Рахунок UAH: UA 03 300346 0000026003023715001

АТ «АЛЬФА-БАНК»

Призначення платежу «Гуманітарна допомога»"

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.