КНДР направить своїх поліцейських наглядати за асвабажденными робітниками Донбасу - ЗМІ

... тому що Бамбас ніхто не ставив на коліна. Так))

Влада Північної Кореї має намір відправити своїх поліцейських та військовослужбовців на тимчасово окуповані частини Донецької та Луганської областей для відновлювальних робіт. Про це повідомляє південнокорейське видання Daily NK.

Зазначається, що уряд КНДР нещодавно наказав північнокорейським торговим компаніям у Росії обрати персонал для відправки на захоплені РФ території сходу України.

"Джерело Daily NK у Росії повідомив, що 20 січня Північна Корея видала наказ декільком торговим компаніям, включаючи Cholhyon Construction, афілійованій з міністерством оборони, та Kumrung Construction, яка пов'язана з Генеральним бюро 7 Міністерства соціального забезпечення. Враховуючи те, що всі торгові компанії, які отримали наказ, пов'язані з військовими чи громадськими службами безпеки, Північна Корея, схоже, має намір відправити солдатів чи поліцейських, а не цивільних осіб, на схід України”, – йдеться у матеріалі.

Журналісти пишуть, що КНДР планує відправити в Україну 300-500 чоловіків віком від 19 до 27 років. Вони мають прибути на окуповані території Донецької та Луганської областей наприкінці лютого чи на початку березня 2023 року.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.