У Лимані затримали колаборантку з «Укрпошти»

Колишня працівниця одного з відділень Укрпошти після захоплення міста добровільно пішла на співпрацю з ворогом та приєдналася до лав місцевої окупаційної адміністрації.

СБУ затримала в Лимані чиновницю, яка збирала для росіян персональні дані українців, які залишилися в окупації. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Колишня працівниця одного з відділень Укрпошти на території Лимана після захоплення міста добровільно пішла на співпрацю з ворогом та приєдналася до лав місцевої окупаційної адміністрації.

"Там її призначили головою "відділу прийому громадян управління праці та соціального захисту населення днр". Перебуваючи на "посаді", колаборантка збирала персональні дані громадян, які передавала російським окупантам. Змушувала пенсіонерів та пільговиків переводити соцвиплати під "російську юрисдикцію". Після звільнення Лимана фігурантка намагалася ховатись від правосуддя та повернулася на колишнє місце роботи в Укрпошті. Втім, реалізувати свої "плани" їй так і не вдалося. Співробітники СБУ встановили факти колабораційної діяльності поплічниці ворога та затримали її", - йдеться у повідомленні СБУ.

За два місяці прислужування країні-агресору псевдопосадовиця отримала «заробітну плату» у сумі 21 000 рублів.

Жінці повідомили про підозру у колабораційній діяльності.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.