«Метінвест» передав до Бахмуту 55 мобільних бліндажів

Укриття, що виробляються металургами, - це збірні споруди з хвилястої сталі, які при правильній установці витримують обстріли артилерії калібром до 152 мм.

Захисникам Бахмута передано 55 мобільних укриттів, які допоможуть в обороні міста. Про це повідомляє прес-служба компанії "Метінвест". 

"Воїни, які захищають Україну на Донецькому напрямку, отримали 55 бліндажів із хвилястої сталі. Такі укриття виробляє "Метінвест" у рамках мілітарної ініціативи "Сталевий фронт", яку заснував Рінат Ахметов для допомоги військовослужбовцям", - йдеться у повідомленні.

met2

met3

У компанії нагадали, що укріплення, які виробляються підприємствами "Метінвест", - це збірні споруди з хвилястої сталі, які при правильній установці (на півтора метри під землею) витримують обстріли артилерії калібром до 152 мм.

"В укритті передбачені повітряні комунікації, обладнані стелажі для зброї, є основний та резервний виходи на поверхню. Укриття обладнане польовою піччю, щоб бійці могли зігрітися, розігріти їжу та висушити одяг. На виробництво одного укриття необхідно близько 2 тонн сталі", - повідомила прес -служба "Метінвесту".

met4

У компанії наголосили, що мобільні укриття надаються ЗСУ на безоплатній основі.

"Наразі сталеві капсули компанії захищають військових в Авдіївці, Бахмуті, Покровську, Запорізькій та Житомирській областях", - уточнила прес-служба.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.