Спортивний одяг: як підібрати стильний та водночас комфортий одяг для спорту?

Спортивний одяг та взуття все частіше використовуються в повсякденному житті. Тут немає нічого дивного, адже різноманіття товарів представлених на ринку задовольнить будь-які потреби та доповнить будь-який образ.

Як обрати спортивне взуття саме для вас?

На перший погляд, нічого складного, адже ви, напевно, знаєте свій розмір. Але хіба ви ніколи не зустрічали ситуацію коли розмір ваш, а взуття тисне, занадто вузьке, і нога в ньому стиснута, або навпаки, занадто широке? Тому потрібно визначити довжину вашої устілки, особливо це допоможе тим, хто планує купувати взуття через інтернет-магазин спортивного одягу https://idealsport.com.ua/, тому що неможливо миттєвої приміряти взуття, а, на жаль, розмір не завжди піддається стандартам.

Покладіть аркуш паперу меньшим боком до стіни, поставте ногу вздовж аркуша, так щоб п'ята притискалась до стіни, та обведіть стопу, малюєте лінію від п'яти до найдовшого пальця вимірюєте її, і маєте готовий розмір, на сайті інтернет-магазину, зазвичай є сторінка з відповідністю розміру довжині стопи. Тепер проблем із розміром не виникне.

Спортивне взуття в залежності від виду активності

Спочатку треба визначитись для яких цілей купується взуття. Для тренувань у залі, бігу, створення щоденного образу:

  • Коли ви займаєтесь у залі вам підійдуть кросівки з малою вагою та неслизькою плоскою підошвою, вона створює гарну стійкість та запобігає травмам.Обов'язково зверніть увагу на повітропроникність кросівок, взуття без повітропроникності доставить багато неприємних моментів під час і після тренування.
  • Взуття для занять бігом потребує ідеального прилягання, якщо взуття занадто вузьке або навпаки занадто широке, краще підібрати іншу модель. Інакше це негативно вплине на тренування ви натрете ноги і на декілька днів випадете з графіку тренувань. Відсутність повітропроникності призведе до пітливості ніг і знизить ефективність тренування. Фірмові бігові кросівки мають спеціальну направляючу лінію на підошві. Вона потрібна для того, щоб стопа рівномірно тиснула на підошву. Обов'язково обирайте спортивне взуття з твердим задником, він добре підтримує стопу і дозволяє уникнути травм. Однією з особливостей кросівок для бігу є наявність амортизації підошви, вона поглинає удари і зменшує навантаження на коліна і хребет.
  • Однак, якщо ви шукаєте взуття для повсякденного життя чудовим вибором для чоловіків стануть спортивні черевики з екокожі, вони мають чудовий вигляд і з класичною рубашкою та брюками, й з міськими стилями типу футболка або спортивний светр та джинси. Жіночих кросівок для повсякденного життя в Ideal Sport величезний вибір: і романтичні пудрові та ніжно ізумрудні, і крикливо червоні з великою кількістю страз, або ігриві леопардові, і в стилі 60 з квітковим орнаментом. Фантазуйте, та створюйте свій ідеальний стиль.

odyag2

Підбираємо аксесуари

На сьогодні інтернет-магазин аксесуарів пропонує величезний асортимент. Це рюкзаки і банки, напульсники, фітнес браслети, часи, секундоміри, шарфи, шапочки, рукавички звичайні та спеціалізовані, пляшки для води та шейкери. Тут головне не розгубитися, заходячи в інтернет-магазин спортивного одягу треба приблизно визначитися з якою ціллю вам потрібні аксесуари, почитати рекомендації і зв'язатися з консультантом, він обов'язково допоможе зробити остаточний вибір.

* реклама

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.