Благодійний веломарафон «500 кілометрів для підтримки України» фінішував у Польщі

Організаторами проводився збір допомоги для пожежних України, яку польські колеги планують доправити  в Україну найближчим часом.

Благодійний веломарафон «500 кілометрів для підтримки України» фінішував у Польщі. Він був зініційований польськими побратимами та пройшов під патронатом Головного коменданта Державної пожежної служби РБ Анджея Барков`яка. Для участі у веломарафоні були запрошені й українські рятувальники зі Львівської, Рівненської та Харківської областей.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Стартував ультрамарафон у Вроцлаві, а його маршрут, який склав більші ніж 700 кілометрів, проліг через  міста Честахово, Краків, Сандомир, Люблін та фінішував у Варшаві. 

В рамках веломарафону українськими рятувальниками проведено зустрічі з польськими колегами в державних і добровільних пожежних командах,  а також – з громадами польських сіл і міст, які дуже тепло приймали українських марафонців. 

velo2

Під час благодійного ультрамарафону організаторами проводився збір допомоги для пожежних України, яку польські колеги планують доправити  в Україну найближчим часом.

"Ми дякуємо нашим польським побратимам на міцне плече підтримки в такий непростий час!" - йдеться у повідомленні ДСНС. 

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.