Олександр Усик пожертвував майже 14 мільйонів на відновлення зруйнованого росіянами села під Києвом

Ці кошти повністю закривають збір та допоможуть 50 українцям знову опинитися вдома.

Чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Усик (20 перемог, 13 з них — нокаутом), передав 13,8 млн гривень для фонду Newkraine на відновлення зруйнованого рашистами села Мощун під Києвом.

«Я підтримую донатом благодійну платформу Newkraine. Закликаю всіх наших друзів, відомих людей, бізнесу та міжнародних фондів приєднатися та підтримати Newkraine. Україна потребує нашої допомоги просто зараз», — сказав Олександр Усик.

Як запевняють засновники благодійної платформи, ці кошти повністю закривають збір та допоможуть 50 українцям знову опинитися вдома. Їм нададуть 10 повноцінних, якісних, ергономічних модульних будинків, створених за європейськими технологіями від найкращих українських підрядників.

selo

Село Мощун зруйнували при наступі армії рф на Київ

Нагадаємо, що будинки в селі Мощун (свого часу там знімали колись популярні серіали «Свати» та «Повернення Мухтара») були знищені під час наступу російської армії на Київ. Як відомо, до будинку самого Усика у Ворзелі (18 км від Мощуна) теж навідалися путінські вбивці.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.