На зборах у Туреччині між футболістами українського «Миная» та російського «Шинника» відбулась бійка

Гравці російської команди збираються покидати готель.

Інцидент трапився у понеділок, 13 лютого, в турецькому готелі "Royal Seginus", де закарпатська команда проводить тренувальний збір, - повідоляє "Суспільне".

Спортивний журналіст Роман Бебех у своєму Twitter повідомив, що гравці російської команди збираються покидати готель, поки "Минай" перебуває на тренуванні.

"Побутова ситуація призвела до конфлікту. Один з українських футболістів зробив зауваження росіянину, який некоректно поводив себе щодо персоналу готелю. Росіянин був напідпитку і відверто хамив. Він не став просити вибачення і його побив футболіст "Миная", — повідомив Роман Бебех.

minay2

На інцидент у соцмережах відреагував голова Закарпатської ОВА Віктор Микита, який привітав гравців "Миная" з "перемогою у кулачних боях".

minay3

Генеральний директор "Шинника" Сергій Кулаков поскаржився, що керівництво готелю поселило разом українців та росіян.

"У клубі (ФК "Шинник" – ред.) не знали, що українська команда проживатиме в готелі. Ми бронювали готель ще в листопаді, у нас була позиція, щоб у готелі не проживали українські футболісти, щоб уникнути конфліктів. На той момент нікого там не було. Чому в готелі з'явилася українська команда - питання до готелю", - сказав Кулаков.

***

Офіційна позиція ФК «Минай» стосовно виграної бійки у росіян.

🗓Вчора, 13 лютого, у турецькому готелі Royal Sigunas сталася бійка за участю ФК «Минай» та предстаників країни 404 - ярославського «Шиніка».

Причиною сутички стала ганебна поведінка футболістів російської команди стосовно працівниці готелю та провокаційні вигуки у бік закарпатців.

Інформація російських пропагандитських ЗМІ стосовно того, що минайці змушували співати гімн представників «Шиніка» та побили гравця у ліфті - традиційна маячня. Бійка дійсно відбулась, але вже на поверсі, де зупинились росіяни, й у рівних складах. Кількість постраждалих зі сторони «Шиніка» лише підтверджує той факт, що росіяни своїх ще й як «бросают».

Вже після закінчення сутички, коли минайці були в номерах, росіяни продовжили бійку між собою. Тих, хто намагався зупинити сутичку, звинувачили у підтримці України. Втрутитись довелось місцевій поліції, щоб заспокоїти росіян.

Перед початком зборів головною вимогою ФК «Минай» до організаторів була відсутність у готелі російських команд. Самі ж організатори стверджують, що поселити «Шинік» згодився готель. Закарпатці звертались до менеджменту Royal Seginus з вимогою виселити росіян, адже представники країни терориста не мають права тренуватись та грати у футбол за межами своєї країни.

14 лютого минайці за розкладом відправились на тренування.

🇺🇦Слава Україні!

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.