Особливості внутрішньопідлогових конвекторів і де їх можна встановлювати

Навіщо потрібні внутрішньопідлогові конвектори у будинку і які виконують функції.

Останнім часом в приватних котеджах, в комерційних будівлях і квартирах встановлюють великі вікна з панорамним видом. При цьому монтувати звичайний радіатор під ними вже не вдасться. Щоб створити комфортні умови для проживання, можна скористатися нестандартними рішеннями. Так, внутрішньопідлогові конвектори, представлені в інтернет-магазині Radiators, стануть найкращим і вигідним рішенням для опалення кімнати.

Компанія спеціалізується на реалізації та установці опалювальних приладів і водопостачання. Досвідчені фахівці допоможуть вибрати найбільш підходящу модель з широкого асортименту опалювальних приладів, представлених на сайті https://radiators.in.ua/uk. Сучасні радіатори опалення - це не тільки джерело тепла, але і дизайнерське рішення.

Що таке внутрішньопідлоговий радіатор опалення

Внутрішньопідлоговий прилад призначений для обігріву приміщення, при цьому він залишається непомітним. Важлива його перевага полягає в монтажі в спеціальні ніши, розташовані вздовж вікон або стіни. За рахунок вбудованої форми, даний радіатор гарно підходить до будь-якого дизайну і не займає багато площі в кімнаті.

Внутрішньопільні радіатори встановлюються в приміщенні, яке відрізняється великою площею засклених фасадів, вікон панорамного виду. Дані прилади дозволяють компенсувати великі теплові витрати з вікон, при цьому не обтяжують дизайн кімнати опалювальними пристроями. Також внутрішньопільні радіатори запобігають появі конденсату на склі, забезпечують зручне і безпечне опалення.

Які функції виконує внутрішньопідлоговий радіатор

Головне завдання такого приладу полягає у формуванні хорошого мікроклімату в кімнаті, в якій розміщується приховане опалювальне обладнання.

  • Опалення кімнати. Якщо правильно обрати внутріпідложний радіатор, можна опалювати кімнату самостійно або ж використовувати його в якості додаткового джерела тепла разом з іншим опалювальним обладнанням.
  • Формується теплова завіса. Даний радіатор допомагає захистити приміщення від холодної зони поруч з вікном.
  • Уникнути запотівання скляної перегородки. Через низьку температуру повітря на внутрішній частині вікон з'являється конденсат. Завдяки теплому повітрю, потік якого подає конденсат вверх, дозволяє запобігти подальшому запотіванню вікон.
  • Не захаращує повноцінний огляд з панорамних вікон.
  • На відміну від інших способів, зводить до мінімуму витрати ресурсу на результативний обігрів.
  • Виступає в якості декоративного елемента в житловому приміщенні і доповнює будь-який дизайн.
  • Можна встановлювати в квартирі, офісі та інших приміщеннях, в яких відсутнє місце для звичайного опалення.

Управління опалювальним приладом здійснюється 2 способами: вручну і автоматично. Моделі з автоматичним контролем роботи оснащені термоголовкою або сервоприводом. Пристрій дозволяє фіксувати температуру в кімнаті, при цьому може активуватися і вимикатися в залежності від температурних даних.

* реклама

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.