Google додала до Gmail сині позначки верифікації

Синя галочка є найбільш очевидним показником того, що відправник є легітимним.

Google вирішила додати до Gmail позначки верифікації у вигляді синіх галочок, в якості захисту від шахраїв. Про це компанія повідомила в своєму блозі.

Оновлення галочки – це останнє впровадження технології Brand Indicators for Message Identification (BIMI) від Google. Google почав тестувати BIMI в Gmail у 2020 році. Спочатку це дозволило брендам, які були зареєстровані в BIMI, включати автентифіковані логотипи у свої електронні листи. Синя галочка є найбільш очевидним показником того, що відправник є легітимним.

Коли ви наведете курсор на синю галочку в Gmail, ви побачите спливаюче вікно з написом "Відправник цього листа підтвердив, що він є власником домену, з якого було надіслано листа і логотипу на зображенні профілю". Спливаюче вікно містить посилання, яке перенаправляє вас на сторінку з додатковою інформацією.

"Надійна автентифікація електронної пошти допомагає користувачам і системам захисту електронної пошти виявляти і зупиняти спам, а також дозволяє відправникам використовувати довіру до свого бренду", – пише Google у своєму блозі. "Це підвищує довіру до джерел електронної пошти і дає читачам можливість зануритися в атмосферу, створюючи кращу екосистему електронної пошти для всіх". Функція буде доступна для всіх користувачів до кінця тижня, а адміністратори Workspace можуть допомогти налаштувати BIMI для своєї компанії.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.