Жіноче взуття: актуальні тренди

На взуття існує своя мода, основні тренди якої варто враховувати під час шопінгу. Підробиці далі.

Віяння моди завжди вражають цікавими новинками. Вони не стоять на місці, хоча деякі тренди зберігаються крізь сезони. Якщо міркували над купівлею обнов, проте не знаєте, яких саме черевиків вам не вистачає, порекомендуємо цікаві ідеї. Огляд модних тенденцій 2020 року підготував магазин взуття Favorite Shoes.

У тренді масивні форми

Жіночність буде актуальною завжди, проте не менш популярні сьогодні практичні черевики. До цієї категорії можна віднести ботинки, кросівки, ботільйони. Вони можуть бути масивними, проте вишуканими, або досить грубоватими. Якщо полюбляєте функціональне взуття, зверніть увагу на моделі з високою рифленою підошвою. «Трактори» повертаються на модні подіуми, вулиці міста, дозволяють ногам комфортно почуватися на будь-яких дорогах.

Про підбори

Підбори також актуальні. Дизайнери рекомендують обирати черевики на каблуках і високі чоботи. Підбори можуть бути різними – від 3 до 15 сантиметрів, тож обирайте зручний для себе варіант. Масивні платформи повертаються, хоча виглядають вони досить грубо, не зволікайте – мода дозволяє. Каблуки носять переважно середньої товщини, бо вони є оптимальнім рішенням на кожен день. Якщо шукаєте взуття під вечірнє плаття, зверніть увагу на шпильки або тонкий високий каблук.

Квадратні носи

Квадратні носи знову актуальні для жіночого та чоловічого взуття. Вони не мають бути масивними та грубими, проте виглядають більш гармонійно, ніж вузькі та тонкі миски. Моделі з геометричними носами – важлива складова гардеробу в 2020 сезоні. Це можуть бути туфлі, боти, чоботи, мокасини, лофери, сабо та навіть босоніжки. Інші параметри (декор, підбори, матеріал, фасон) – на ваш смак.

Ще вище!

Високі чоботи повертаються на подіуми. Обирайте моделі вище коліна – й ви будете красунею. Панчохи, ботфорти, досить високі гармошки можна носити с юбками, платтями, шортами, джинсами та брюками. Лук можна створити будь-який – від ділового до кежуал або рок-стар.

Анімалістика

Анімалістична тематика знову популярна. Можна обирати різноманітні тваринні принти на свій смак – крокодил, змію, леопарда, зебру, тощо. Красиво виглядають моделі з тисненням.

Металевий блиск

Чоботи або ботильйони металік – яскраве рішення для модної зими. Металевий блиск завжди помітний і одночасно створює гармонійні образи. Головне обирати якісне взуття, щоб декоративне покриття прослужило максимально довго.

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.