Чому кияни надають перевагу квартирам в новобудовах девелопера «Ковальська»

Активний розвиток ринку нерухомості та високий попит на житло характерні для всіх областей України. Але Київ займає лідируючі позиції. Це природне явище.

Столиця має багато переваг, приваблює перспективами для розвитку бізнесу чи успішної кар'єри. Тим, хто планує купити квартиру Київ пропонує широкий спектр варіантів планування простору з різною кількістю кімнат та площею. Але великий вибір не спрощує процес пошуку житла.

Розташування, рівень комфорту, вартість квартир — лише частина критеріїв. Важливо вибрати об'єкт надійного девелопера, що дотримується взятих на себе зобов'язань і законів. Не секрет, що значна частина нових комплексів будується із порушеннями. Шукаєте житло від надійного девелопера? Вивчіть пропозиції на сайті «Ковальська». Девелопер користується бездоганною репутацією.

Надійність та висока якість житла

Компанія працює на ринку з 2002 року. За цей час девелопер успішно завершив 26 об'єктів. Кілька нових комплексів перебувають на різних етапах будівництва. Важлива особливість «Ковальська» — неухильне дотримання законів. Компанія не розпочинає будівництво без повного пакету документів та дозволів. Усі об'єкти зводяться з повним дотриманням сучасних стандартів. Компанія пропонує можливість придбати житло від забудовника у кількох нових комплексах.

«Будинок на Вавілових»

Зручне розташування дозволяє швидко дістатися до центру і будь-якої точки Києва. Тут можна придбати 1-, 2- та 3-кімнатні квартири з сучасним плануванням. Над проектом працювали найкращі архітектори. Тут продумана кожна дрібниця. Це чудовий варіант для сімей з дітьми. Поруч є 5 дитячих садочків, 3 школи і 2 ВНЗ. Завершення будівництва заплановане на 2-й квартал 2023 року.

«Русанівська Гавань»

Це чудовий варіант для людей, що мріють про гарні краєвиди та життя біля води. Комплекс зданий в експлуатацію. Його перевага — поєднання близькості до природи, розвиненої інфраструктури та зручної транспортної розв'язки. Тут можна придбати 1- та 2-кімнатні квартири класу комфорт.

DOCK32

Комплекс розташований на проспекті Степана Бандери. Будівництво перебуває на завершальному етапі, здача запланована на 4-й квартал 2021 року. Це інноваційний та унікальний об'єкт для Києва. Створюючи проект, архітектори надихалися комплексами у Данії, Японії, Португалії, трансформованими з портових споруд.

Додаткові переваги житла від «Ковальська»

Популярність квартир у новобудовах девелопера базується на кількох особливостях:

  • високий рівень комфорту. У всіх комплексах є підземні парковки, безпечні внутрішні зони для відпочинку з дитячими майданчиками, сучасні комунікації;
  • бездоганна якість. Компанія будує енергоефективні та екологічні споруди. У плануванні продумані найдрібніші деталі;
  • вигідна вартість. «Ковальська» має власне виробництво будівельних матеріалів. Завдяки цьому девелопер пропонує комфортне житло за конкурентними цінами.

Вивчити всі об'єкти, замовити огляд квартири можна на сайті компанії.

* реклама

Недостаточно прав для комментирования. Выполните вход на сайт

Please publish modules in offcanvas position.